Köszi :)
Amúgy 5s-en milyen problémák fenn? (Épp gondolkozom az 5s, 5c és 5 között)
iPad 4-em van,frissítettem,tökéletesen fut rajta minden!
A környezetemben senkinek nem volt problémája az IOS 7-tel. Pedig van a környezetemben iPhone 4s,4,5c,5s és iPad 2 is.
#3:
Legfőbb problémám az 5s-sel, hogy oda a korábban megszokott, legendás stabilitás.
-4-5x volt "alma logós" restart különböző alkalmazásokban (pl gyári képnézegetőben) 7.0.3-mal (7.0.4-re csak tegnap frissítettem, azzal még nem volt). Ilyen alma logós restartot 5-n is láttam, kezdőképernyőn (igaz, ez sem 7.0.4-volt)...
-néhány alkalmazásnál egyszer csak elfelejt működni a kijelző orientáció változás (pl gyári képnézegető csinálta...), alkalmazás újraindítása megoldotta
-kisebb-nagyobb grafikai hibák sokasága (leginkább annyi, hogy mást animál, mint amit kéne, inkább vicces, mint bosszantó)
A telefon még nincs meg 3 hete, és kihagytam a 7.0.2-vel tapasztaltakat (annyi bugot még sosem láttam okostelefonon 1 óra alatt, pedig megfordult egy pár a kezeim között).
5 vs 5s vs 5c-hez: ha meg tudod engedni magadnak, akkor mindenképp 5s (hibákat idővel biztosan javítják, mióta megvan, kétszer frissítettem szoftvert). Nagyon gyors, kamerája is egész jó (slow-mo videókkal lehet hülyéskedni:)), TouchID jól működik, illetve ami nálam döntő volt: hardvere tényleg előretekintő.
Hát ezek az újraindulások érdekesek.
Az 5s-nél csak az nem szimpatikus, hogy ujjlenyomat olvasós. (persze lehet csak paranoia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!