Megéri egy új iPad Mini-t megvenni?
Figyelt kérdés
Ma próbáltam ki a Minit, és a Galaxy Tab 10.1-et. Nos, nagyon nagyot csalódtam a Galaxy Tab-el kapcsolatban, az egészlaggolt össze vissza, kezelhetetlen volt az egész egy kis túlzással. Nem számítottam erre. Szeretem a Galaxy Termékcsaládot, jelenleg is van egy S3-asom, de az iPad MINI jó választásnak tűnik elfogadható áron. Szerintetek megérné megvenni?2013. febr. 21. 23:00
1/10 anonim válasza:
Nem, szar. A Galaxy Tab is az.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem, és akkor milyen egy normális Tablet?
2013. febr. 21. 23:18
4/10 anonim válasza:
En pont a nexus 7-et csereltem le ipad minire .. Ezt szeretem hasznalni
5/10 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, Nexus 7 minden szempontból jobb az iPad mini-nél, de ennek ellenére sokaknak jobban tetszik az iPad mini.
6/10 anonim válasza:
A nexus 7 csak a nyers adatok alapján jobb . Dupla annyi cpu mag , 20%-al nagyobb kijelzőfelbontás -de ennek ellenére a mini nagyságrendekkel gördülékenyebb és észrevehetően szebb képet produkál a nexustól - volt lehetőségem összehasonlítani - pár hétig párhuzamosan használtam mindkettőt.
7/10 anonim válasza:
inkább iapd minit vegyél attól mégmert 4 magos a nexus 7 attól csak egy tized másodpercel gyorsabb és kész tehát:
IPAD MINI
8/10 anonim válasza:
Abban igazad van, hogy az iPad mini gördülékenyebb, az iOS miatt, de a Nexus 7 is elég gördülékeny, csak nagyon ritkán akad, akkor is minimálisat, stb.
Nexus 7 viszont gyorsabb, hamarabb elindít egy programot, hamarabb betöltenek a dolgok, meglátszódik rajta rendesen az erő.
Kijelzője túlzás, hogy szebb, tényleg jobb, ha egymás mellé rakjuk, de a Nexus 7 sem valami low-end szar kijelzőt kapott. Az iPad mininek meg a kis felbontása és kis PPI-je miatt elég gyakran látod a pixeleket, ami szerintem sokkal nagyobb baj.
9/10 anonim válasza:
Az nem igaz h a Galaxy Tab szar.!! egyáltalán nem :DDD pont h nagyon jó :) am az iPad mini se rossz
10/10 anonim válasza:
egyébként megéri az iPad mini!!! nexus 7 az már nem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!