Megéri szerintetek a legújabb, wifis iPad-et megvenni?
Folyton azon gondolkodom, megérné-e, kihasználnám-e. Van egy iPhone 4-em, és egy iMac-em. 3G-set biztosan nem vennék, mert legalább 500 MB-os netcsomag kéne hozzá, ami kb havi 3000 Ft plusz. Tehát csakis wifis helyeken tudnám használni, amiben ugye Magyarország nagyon elmaradott a többi országhoz képest: alig van nyilvános wifi.
Az iPhone-omon van 100 MB-os netcsomag, azt ki is használom. Tulajdonképpen az iPad mondható egy kinagyított iPhone-nak is?
Engem igazán a retina display-es kijelző miatt érdekelne az új iPad, de ha csak sima HD filmet nézek rajta, akkor arra az iPad 2 is jó. Könyv és magazinolvasás, valamint tanulás miatt is jó lenne, de viszonylag ritkán utazom ezeken a csodálatos magyar tömegközlekedési eszközökön a balkáni színvonaluk miatt, így erre is ritkán tudnám használni. Este az ágyból netezni meg talán nehezebb vele, mint az iPhone-nal, mert nagyobb és sokkal nehezebb. Ráaásul iszonyat sokáig kell tölteni, és 10 óra alatt le is merül.
Szerintetek van-e értelme ilyenre költeni?
Nincs értelme.
Van pár almás ismerősöm, mindegyik várta, hogy hú de jó lesz az iPad, 20 perc után megunták, mert ugyanaz, mint az iPhone.
Ha nincs valami konkrét dolog, amire kéne, akkor felesleges, pláne bármilyen okostelefon mellé.
Annyi ellenokot felsoroltál, hogy nem is értem miért tetted fel a kérdést. :D :D
Én látnám értelmét magamnak, de az más történet. A munkámhoz jól jönne. Bár enélkül is megoldom. Csak akkor könnyebb lenne valamivel.
remélem aktuális még:D
az előző válaszolók állításait megcáfolnám. A történet a következő: Karácsonyra kaptam egy iPad 2-t(64giga wifi), annak ellenére hogy megmondtam hogy nem kérek, nem jó semmire, csak egy nagy iPod, egy szóval úgy voltam mint te(iPhone 4-em van nekem is), aztán másnap elkezdtem használni... és ez leírhatatlan, egyszerűen annyira kényelmes rajtanetezni, filmet nézni, skypolni meg főleg játszani(minden játék hetekig leköt), meg már a tudat hogy használod jó érzéssel tölt el, hihetetlen jó felhasználói élményt tud nyújtani, és tényleg hasznos, suliban nagyon jó jegyzetelni rajta(bluetoothos bill azért ajánlott hozzá), 10 óra üzemidő, nem kell várni a bootolásra. Szóval azt mondom neked hogy az iPadet ki kell próbálni, de vigyázz utána nem tudod lerakni( mióta megvan a pc-t csak letöltésre használom)
tuti nem bánod meg, úgyhogy igen megéri az árát
Előző:
persze, ez is előfordulhat, de amit én írtam az is (főleg, hogy meg is történt eset, 2-3 ismerősöm is ráunt az iPad-re pár napon belül).
Filmet nézni, skype-olni, netezni, játszani meg PC-n is lehet, és sokkal gyorsabb, könnyebb, egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!