Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy iPad-ot de azt mondták nem jó mert a laptop jobb, mert könnyebb használni beleveszed az öledbe és kész de a tabletekkel egy csomó gond van. Vélemények? Értelmeseket lécci. + még annyi hogy az iPad úgy általánosságban jó??2012. okt. 13. 22:05
1/7 Multigod97 válasza:
ha van otthon egy géped vagy laptopod akkor én tudom az iPadet ajánlani. Pont ellenkezőlegsokkal egyszerűbb hazsnálni és kevesebb a gond vele
2/7 A kérdező kommentje:
igen van laptopom. az a baj hogy csak februárban tudnám megvenni. Akkor kb mennyi be fog kerülni az új iPad? kb.? csak mert inkább várok azzal hogy tabletet vegyek még 2-3 hónapod mert addigra össze tudok gyűjteni 100000ft.-t és tudok venni egy normálisat... am még csak 14 vagyok és nem vagyunk milliomosok. csak félrerakom a szülinapi pénzeket meg karácsony meg zsebpénz.
2012. okt. 13. 22:14
3/7 anonim válasza:
Sztem 14 évesen semmi szükséged ipadre, főleg ha nem vagytok pénzügyileg eleresztve.
4/7 A kérdező kommentje:
hát nem vagyunk millionomsok, de van pénzünk azért... :D
2012. okt. 13. 22:20
5/7 anonim válasza:
hacsak nem játszol a lapin és nem wordozöl sokat, ipad. nem fagy, nem akad, nem lassul, és sokkal gyorsabban működik, több implementált dolog van benne pl felhőalkalmazások. sokkal reszponzívabb.
6/7 anonim válasza:
ha februárban tudod megvenni várd meg az ipad4-et, márciusban jelentik be.
7/7 A kérdező kommentje:
viszont erre is spórolnom kell és csak februárban jön össze rá a pénz szóval az bőven jó.
2012. okt. 13. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!