Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyiket érdemeseb...

Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Szüleim vennének "hordozható számítógépet". De nem tudjuk eldönteni, hogy laptop, notebook vagy táblagép.Melyiket lenne érdemesebb megvenni, koleszba kellene házi feladatokra meg netezésre.

#hordozhatógép
2012. júl. 14. 14:26
 1/2 anonim válasza:

Én laptopot, vagy notebookot vennék.

Táblagéphez még nem volt szerencsém, de házi feladatra nem biztos, hogy jó pl. megírni egy 20 oldalas fogalmazást.

Nekem a laptopom már 4 éves, húgomnak van egy Asus notebookja, nekem annyiból tetszik, hogy jó kicsi, kényelmesebb vele utazni:D Ha tehetném inkább azt hordozgatnám, de húgom nem megy bele.

Én laptopot vennék, sokkal jobb egy 15 colos képernyőn nézni akármit mint egy 10 colos képernyőn. Persze hozzá lehet szokni egy kicsihez is. Sokkal több dologra tudsz használni egy laptopot mint a másik két eszközt. Húgomnak a gépébe Asus eee pc 101 ( [link]

je van és pl nincs benne optikai meghajtó benne.

Szerintem menny be több boltba kérdezősködj, azt lehet ingyen megmondod, hogy konkrétan neked mire kellene egy gép és szerintem elmondják a véleményüket. Vagy inkább regisztrálj be valamilyen számítógépes fórumra és ott tedd fel ezt a kérdést ott nagyobb számmal vannak hozzáértők.

2012. júl. 14. 18:01
 2/2 A kérdező kommentje:
ok. köszi :)
2012. júl. 15. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!