Amúgy 150-ért van már 32 gigás Air :D Ha mindenképp 32 gigásat akarsz, akkor megéri a plusz 20 ezret, mert sokkal gyorsabb, mint az ipad 4, és nem fog olyan hamar elavulni.
Ohó, köszi :) Érdekes, hogy ilyen olcsó... majd rákérdezek, hogy jár-e mellé gyári garancia, mert ezen nem szeretnék spórolni:) De ha van, akkor ez már egész jó ár.
Az a helyzet, hogy elég kényelmetlen minden hét eleján meg végén haza-albiba cipelnem a laptopot, és mivel mostanában szövegszerkesztésre nemigen használom (játékra sosem), ezért ki tudnám váltani. Azért kell a 32 giga, mert úgy tudok rá pakolni elég filmet, zenét, meg olyan alkalmazásokat, amivel azért elég jó hiánypótló álna belőle.
Igazad van,16gb télleg kevés,nekem is gyakran kell ipad 4emen szortírozni hogy minden elférjen rajta ami kell,én is pont ezekre használom amiket felsoroltál:D
Amúgy én azt ajánlom nézz körül aprodon,hardverapron,15-20ezerrel is szerezhetsz 1-2 hónapos,vagy vadi új tabot ha ügyes vagy,csak a csalókkal kell vigyázni mert rengeteg van,mindenképpen kérd el a sorozatszámot,és csak személyes átvétel
Az enyémet 95ért vettem,vadi új volt,most a legolcsóbb helyen is 110k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!