Alapzajos hangfalat lehet javitani?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy hangfalat.13.000 volt ez nekem elég sok egy hangfalért. Igazából jól szól a cucc, de van egy kis alapzaja ami nagyon idegesitő.Zene/játék közben nem hallatszik, de amikor csak be van kapcsolva, és nem szól semmi akkor igen. Úgy tudom hogy ha a benne lévő trafót kicserélem akkor jó lesz. Mivel nekem nincsenek hozzá eszközeim, és nem is értek hozzá, esetleg hova vigyem el, megjavittatni?Egyáltalán lehet?2013. dec. 8. 11:45
1/6 anonim válasza:
Ha nem hallgatsz rajta semmit akkor minek megy???
2/6 A kérdező kommentje:
Géphez van kötve. Ott meg nem szól mindig.
2013. dec. 8. 11:48
3/6 anonim válasza:
Rendezd át a kábelokat,mert valami bezavar nekik.
4/6 A kérdező kommentje:
ha csak a tápkábel van bedugva, akkor is serceg
2013. dec. 8. 12:04
5/6 anonim válasza:
Milyen márkáról/típusról van szó? Általában segít ha kicseréled nagyobbra a pufferkondikat.
6/6 A kérdező kommentje:
Genius SP-HF1255B, azok melyikek?Mármint a kondik.
2013. dec. 8. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!