Ki lehet valahogy iktatni igeiglenesen egy számítógéphez csatlakoztatott hangfalat? (lent)
Nem tudom miért hiszik azt egyesek, hogy fejhallgatóval kiváltható a hangos zene. Nem, aki szereti a hangos zenét, azt semmilyen szinten sem pótolja a fejhallgató.
Lsd. silent disco, 21. század egyik legnagyobb baromsága...
Viszont az, hogy akkor elégíti ki zenehallgatási vágyait kifejezetten hangos zenével, mikor ezzel másokat zavar, az probléma.
Én is szeretem a hangos zenét, panelben lakom, de nem döngetek akkor mikor rámjön. Max. késő délelőtt, vagy késő délután, amikor mást nem zavarok, azt is elég ritkán.
Ha olyan hü_e hogy nem érti meg, szedd szét, és vágd el az aktív mélysugárzóban a hangszóró vezetéket. Utána a végére tekerj szigetelő szalagot, hogy ne okozzon kárt az elektronikában, ha véletlen hozzáérne.
Ha nem használ, következő lépés a hangszóró bevezető szála legyen, azt már egy fokkal nagyobb meló javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!