Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen hangfalat vegyek? és...

Milyen hangfalat vegyek? és erősítőt?

Figyelt kérdés

9 négyzetméteres szobában használnám (családi ház)

30 ezer forintom lenne kb rá, jelenleg van egy Videoton RA6363s erősítőm meg egy Radiotehnika S30 Tento hangfalpárom de erősebbet szeretnék.

Fontos lenne a hangminőség!

vagy inkább újítsam fel a jelenlegieket?

2013. dec. 7. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
30-ból inkább újítsd fel, de hogy gondoltad a felújítást?
2013. dec. 8. 00:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Először is keresnék egy embert aki ért hozzá, és kivitelezné nekem. Aztán kábeleket/alkatrészeket jobb minőségűre cseréltetném,hangváltó hangolás,doboz merevítése, ilyesmikre gondoltam.

Meg felmerült az is hogy az erősítőt felújíttatnám, vagy pedig erősítőt vennék csak.

2013. dec. 8. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább gyűjts még és vegyél egy normális hangfalpárt, az erősítőt sem ártana lecserélni, de egyenlőre jó, de nem érdemes sok pénzt kiadnod ezekre a cuccokra. Én 2,5 éve vettem egy pár SAL 3610F hangfalat, nagy sz@r volt, borzasztó hanggal, maga a hangfal pár volt 40, csináltattam hozzá hangváltót(mert ami volt benne is vacak volt), vettem hozzá minőségibb kábeleket(az is vacak volt benne, de az egész hangfal amúgy egy gagyin összerakott f*s volt), megerősítettem a dobozt, vettem bele új monacor magas-sugárzót, jobban behangoltam a dobozt, a hangfal egy idő után szelet is ezért tömítést is tettem a hangszórókhoz, na szóval az egész lényege, hogy a felújítás még 40-be került, tehát összesen 80-ból lett egy hallgatható hangfelem, de koránt sem jó minőségű, talán súrolja a középkategóriát így már és enni pénzből újonnan kaptam volna egy ilyen hangfalat. Egy 9 négyzetméteres szobába amúgy sem kell túl nagy hangfal a megfelelő hangzáshoz, nagyon jó Pioneer, vagy JBL hangfal párokat lehet már kapni 40-50-ért. Nem ajánlom a felújítást, sok macera sok pénz, nem is éri meg.
2013. dec. 8. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!