AspireV3 kérdése:

PlayStation 3 500gb!?

Figyelt kérdés
Holnap erkezik a ps3-am amibe van egy 500 gb os hdd. Nem sokat tudok ezekrol. A kerdesem az lenne hogy ha netre csatlakozok akkor a hddre lehet leszedni ingyenesen jatekokat online? Vagy csak mentesek miatt van a hdd? Nem sokmindent tudok a konzol vilagrol...

2013. dec. 3. 20:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
12 ezer vagy 15 ezer nekem teljesen mind1 angliaba elek ugy hogy fontrol van szo, utana jarok majd mennyi itt, es befizetekra. Am igen itt mar kint van a ps4 illetve az xbox one is de az az igassag hogy egyatalan nem fogott meg. Teljes mertekbe tokeletes a ps3 avagy xbox 360.
2013. dec. 4. 18:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Angliában 40 font az éves előfizetés.
2013. dec. 4. 19:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Viszont szoktak lenni akciók, talán most karácsonykor is lesz, néha vagy lejjebb viszik az árát 30 fontra, vagy a 12 hónapos előfizetésért cserébe 15 hónapot kapsz (ami kb ugyanaz, mintha 30 font lett volna az 1 éves), szóval érdemes várni rá, és előfizetni karácsony idején (még ha nincs meg a PS3 akkor is, mert legalább a decemberi játékokat is letöltheted).
2013. dec. 4. 19:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Megvan a konzolom tegnap megerkezett! Eszmeletlenul jo (Y). Nagy valoszinuseggel elofogok fizetni. Dobozba mellekelve volt a gta5 marha jo!!! Egy olyan kerdesem lenne meg hogy a konzol menujet le lehet magyarositani? sok fele nyelv kozul valaszthattam az elso inditasnal de magyar nem volt. Nem tudom hogy van-e hozza magyar nyelvu pack... Ma kiprobalom majd neten is es ha van ra leheteoseg akkor letoltom a magyarnyelvet.
2013. dec. 6. 09:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs magyar nyelvre lehetőség...

2006-7-óta lusták voltak lefordítani

2013. dec. 6. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Sony számára Mo. sokáig nem létező ország volt. Se magyar Store nem volt, se semmi, de az utóbbi pár évben elkezdtek nyitni a magyar piac felé. Lett magyar Store (ami olyan amilyen, de legalább van), az újabb exkluzív játékokhoz (Beyond: Two Souls, Gran Turismo 6) készült magyar felirat, Wonderbook-hoz vagy mihez meg még magyar szinkron is, stb. Szóval én várom, hogy a PS4-nek már legyen menüje (igaz, amúgy is angolra állítanám), de PS3-nak már nem is lesz.
2013. dec. 6. 15:36
 17/19 A kérdező kommentje:
Itt mar kiadtak az xbox one-t is meg a ps4 et de a ps3 mellett dontottem. Egy az hogy nem akartam ra annyit kidobni (£400-600) illetve meg nincs kint hozza sok jatek es termeszetesen ami van az is draga. Ugyhogy majd talan 1-2 ev mulva. De mondom nekem nagyon bejott a 3 igazabol semmi hude nagy extra nincs a 4be. Erosebb a gep igen illetve kamera is van hozza de ezenkivul semmi extra. (helyesbitsetek ki ha nem jol mondom) szoval a 3 melle partoltam. Nagyon jo a kialakitasa. Teljesitmenye is kivallo. Illetve minden finomsag kaphato hozza mondhatni kulturalt aron.
2013. dec. 6. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Jó döntés volt a PS3. PS4 jó lett, de hülyeség lett volna most megvenni, amikor alig van még rá játék.

És igen, mondhatni csak annyival jobb, hogy erősebb, illetve a DualShock 4 is jobb, meg a különböző streamelős/megosztós dolgok sem rosszak, bár engem hidegen hagynak.

PS3 olcsóbb, a játékok is már olcsóbbak rá, és több játék is van rá, szóval jó döntés volt.

2013. dec. 6. 20:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Egy ujjabb kerdesem merult fel, az internet beallitassal kapcsolatban. Tegnap ra dugtam a netkabelt es egybol frissiteni akart par dolgot. Nem is figyeltem hogy mit csak okeztem vegig a lenyeg a store volt szerettem volna leszedni ingyenes jatekot. De nem is a jatek erdekelt hanem csak a kivancsisag kedveert hogy hogyan is mukodik. Lattam valamelyik fizetos valamelyik free es van olyan mi egyikse es azokat le se tudtam tolteni. Illetve az accunt csinalas se ment valamiert. Ha haza ertem akkor leirom nektek az okat. A masik pedig a gta5 ot frissieni akarta 1.6 vagy 1.06 nem tudom mar a lenyeg hogy a kepernyo elsotetult es semmi reakcio. Aramtalanitassal tudtam csak ismert kezelni a gepet. Hogy mukodik ez illetve hogyan tudok neten jatszani? koszi!
2013. dec. 7. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!