Xbox 360 vagy pc melyik éri meg jobban?
Igen sablon kérdés,de a személyes lehetőségeimhez mérten szeretnék válaszokat kapni,úgyhogy felteszem újra.Szóval.Jelenleg egy Laptopot használok,játszok is rajta,de azért nem az igazi (sok játék nem támogatja a videó kártyát és ezért pl sokszor nincs célkereszt stb.)Ezért gondoltam,hogy veszek egy xbox-ot.Egyszer már volt,de azt más okok miatt el kellett,hogy adjam.Persze itt a generáció váltás,de az új konzoloknak olyan áruk lesz,hogy azt én meg nem tudom fizetni,plusz ugye kevés játék,kevés ember,esetleges hibák stb.Úgyhogy a next gen konzolok nálam még várhatnak 2-3 évet.Ezért gondoltam Xbox 360-ra.Viszont van egy kis bökkenő.Régi TV-m van.A régi "potrohos" tv-m van-és abból is a kicsi.Azért nem vettem nagyobbat mert TV-ni csak ritkán szoktam.Viszont így ennek is felmegy az ára.Ekkor pedig már lehet,hogy jobban megérné új pc-t venni,mert akkor eladhatnám a mostani laptopomat,mivel akkor arra már úgysem lenne szükség,így annak az ára is mehetne a pc-be.A baj csak az,hogy egyáltalán nem érdekelnek a pc-s játékok,az MMO-kat utálom.Így meg nem tudom,hogy melyikkel járnék jobban.
Nem várok olyan válaszokat,hogy "vegyél inkább PS3-at",meg "hogy tudod utálni az MMO-kat" stb.
PC-re neked csak MMO létezik?
Alig vannak olyan címek, amik csak konzolra jönnek ki, de azok viszont nagyon állat játékok. Konzolon ami sokkal jobb: verekedős, szimulátor, sport, kaland, és az RPG játékok is kijönnek már erre a platformra is.
Az XBOX ONE-ra nincs kevés játék, nincs kevés ember, ez baromság, már most irdatlan sokat eladtak belőle, csak drága. XBOX 360-at most egy joyyal 40-ért kapsz újan, játékok darabja olyan 3-10-ig terjed, olcsóbb, mint egy pc, ehhez jön egy havi 900 ft-os XBOX live előfizetés, hogy neten tudj játszani.
Az Xbox viszont semmit sem ér egy normális tv nélkül, legalább egy 66 centis HD ready tv kell hozzá, hogy élvezhető legyen.
#1: Szóval neked 18 játék, aminek a fele sport játék (kosár, nfl, foci, autós stb) nem számít kevésnek?
Kérdező: Először nézd meg mennyiért tudnád eladni a laptopodat.
De mivel pénz szűkében vagy, lehet jobban jársz egy xbox360+hdmi-s monitor (+hangszóró?) kombóval.
Én konzolt vennék ha a laptop jó...
De viszont ps3at nem xboxot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!