PlayStation 3 500gb!?
500gb nem csak mentésnek van hanem van hogy fel kell tenni a lemezről pl gta5 esetében 10gb-t...
[mondjuk nem minden játéknál van ez így...]
Illetve psn+nak nézz utána hátha érdekel egy évre 15e és 40-45 gamet kapsz [amibe vannak gagyi és nagy játékok is]
PS+-ra mindenképp fizess elő.
Évi 12 ezer forint, szóval havonta csak egy ezres, de még havi 12-t is megérne. Teljesen ingyen kapsz játékokat (na jó, az előfizetés díja azért benne van), és nem csak kis szar játékokat, hanem rendes nagy játékokat, mint pl. Uncharted 3, Battlefield 3, és sokáig sorolhatnám. Kezdetben 12 játékot kapsz, amit rögtön letölthetsz, aztán havonta cserélgetik ezekből a játékokat, pár játék kikerül a 12-ből, pár játék bekerül helyükre. Viszont ha már letöltötted a játékokat, vagyis nem is kell letölteni, csak "megvenni" (arra kell rámenni, hogy purchase, azaz vásárlás, de aztán kiírja, hogy 0 fontba kerül, szóval ingyen megveszed) és aztán ha kikerül a listába te már bármikor letöltheted.
Én amióta van ez az akció (Instant Game Collection) előfizettem PS+-ra, és csak PS3-ra kaptam 50 "nagy" játékot, meg kb szintén 50 "mini", azaz PSN játékot (ezek olyan játékok, amit a boltba lemezen nem tudsz megvenni, csak PSN-ről lehet letölteni, és nem nagy játékstúdiók fejlesztik több millió dollárból őket, de ettől függetlenül nagyon jó játékok vannak ebben a kategóriában is, pl. Limbo, machinarium, Outland és még sorolhatnám). Meg ezen kívül vagy 25-30 játékot kaptam PS Vita-ra is, bár az nincs nekem, de ha vennék akkor már egy elég nagy játékgyűjtményen van rá, és múlthét óta már PS4-es játékokat is kaptam.
Te visszamenőleg már nem kapnád meg a játékokat, csak a most elérhető 12-t és amik majd jönnek minden hónapban újak, de így is megéri. Soha többet nem kell majd játékot venned, mert annyit kapsz így ingyen, hogy ezekre sem lesz időd.
Mondjuk ha "válogatós" vagy, tehát csak pár fajta játék érdekel, akkor lehet nem a legjobb, de ha nyitott vagy mindenféle játékra, akkor hülye lennél nem előfizetni. Jó játékokat adnak, csak olyanokat, amik metacritic-en 70% felett vannak, és tényleg pár kivételtől eltekintve nekem az összes bejött.
Ingyen játékokról, pontosabban PS+ nélkül is ingyen játékokról:
van pár ilyen, ugye az utóbbi pár évben kezdett elterjedni a free-to-play (pl. League of Legends) és most egyre több van, de azért elég kevés a felhozatal.
Pl. DC Universe online, Tekken: Revolution (ez nekem kifejezetten bejött mondjuk), Dust 514, Ace Combat: Infinity, illetve pár játéknak a multiját is ingyenessé tették, pl. Killzone 3 és Uncharted 3 multi, de ezeken kívül nincs is sokkal több.
Szóval csak ingyen játékkal nem lehet elleni PS3-on, de ha pont nincs mivel játszanod és nem nagyon lenne pénz egy hónapig játékot venni, akkor ki lehet velük húzni.
Egyébként a mostani PS+-os ingyen játékok ezek: [link]
9# Kimerítő és hasznos a válaszod.
Csak egy-két számban tévedsz. ;)
- Az egy éves PS Plus előfizetés jelenleg 15.000Ft
Idén februárban volt akció, hogy 12.000-be került, illetve áprilisban és szeptemberben volt, hogy 15.000-ért 15 hónapot adtak. Most nincs akció, azaz most az 1 év 15.000Ft. Talán majd februárban megint lesz, hogy a sok új PS4-est bevonzák)
Illetve fontos megjegyezni, hogy ha már most kapja meg a konzolt, hogy van 14 napos ingyenes kipróbálási akció a Store-ban.
- A PS3-ra egyszerre elérhető játékok száma nem 12, hanem csak 10 volt, de ez mostanra 8-ra csökkent a PS4 miatt.
- Éves szinten a garantált játékok számát kezdetben 45db majd ezt felemelték 65 db-ra, de ezt a számadatot mostanra kivették a leírásból. (Már megint csak a PS4 miatt)
- Illetve fontos megjegyezni, hogy kor függő az elérhető játékok listája. Azaz a PEGI szerinti besorolásban korlátozva vannak a játékok azaz érdemes a PSN-re minimum 18 évesnek beregisztrálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!