Xbox 360 1 nap alatt elromlik?
Figyelt kérdés
Van egy RGH-s xboxom, tegnap este 10-kor még ment, ma kapcsolnám be 3-körül, erre nem kapcsol be...
szétszedtem hogy kiporoljam, nem volt benne por.
ötletek?
2013. dec. 1. 18:10
1/11 anonim válasza:
Szerintem az xbox-ok nem romlanak el maguktól csak úgy, mert ezek a gépeknek elég stabil a programozásuk,szóval... Amúgy meg én legelőször is nem a port nézném meg benne,hanem pl.:a vezeték van meghibásodva stb.Amúgy meg ha letöltöttél játékot és nem megvetted,akkor meg lehet ,hogy valami vírust is leszedtél vele együtt.A következő lépésben szerintem vidd el szerviz-be mert ott 1.hogy megmondják ,hogy mi a baja 2.hogy ott nagy valószínűséggel olcsón meg is javítják.De ha megvan a probléma,akkor is inkább szerviz-be vidd ,és ne próbálkozz otthon megcsinálni,mert a szervizben tudják,hogy mit csinálnak a géppel,te meg lehet, hogy elcseszed és akkor annyi.Remélem tudtam segíteni. :)
2/11 A kérdező kommentje:
most már lényegtelen, ez a szar megint bekapcsolt.. csak húzni akarta az agyam XD
2013. dec. 1. 20:38
3/11 anonim válasza:
Szóval akkor a boot idő volt hosszú nem? Nekem is ez volt és szervizbe meg is csinálták és a mostani boot ideje max 10 mp :D
4/11 A kérdező kommentje:
ma megint nem kapcsol be :(
az a gond, hogy itt szombathelyen egy ki***** szerviz sincs :(
2013. dec. 2. 20:16
5/11 anonim válasza:
Szia amikor akarod kapcsolni az xboxot akkor a box középen világit a zöld led? vagy se kép se hang?
6/11 A kérdező kommentje:
most nem volt szervizben, emg sehol máshol, és működik.... 1napra elment kényszerpihenőre, és észhez tért :D
2013. dec. 4. 18:15
7/11 anonim válasza:
nah de amikor be akarod kapcsolni a boxot akkor világit egy kis zöld ledecske a boxon? meg nézd meg a tápot hogy ha ki van kapcsolva az xbox akkor nézd meg hogy hogy milyen színűen világit a táp ha narancssárga akkor az jó akkor készenlétben van és amikor be van kapcsolva a box és ha a táp zölden világit, akkor az a jó
8/11 A kérdező kommentje:
amikor benyomom zöld a led a közepén, meg a táp is az.
ha ksézenlétben van akkor meg narancs.
2013. dec. 4. 20:10
9/11 anonim válasza:
akkor nincs semmi baja xD
akkor mukodik az csak meg nem kapcaolt be
10/11 anonim válasza:
Nekem is szórakozni kell vele, hogy bekapcsoljon..
360 slim 250gb, (+250=500) rgh, flash ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!