Ebookokról van szó. Belinkeltem párt. Melyik a legjobb? megér ennyit? Tudtok jobbat kb 18-16ezres áran? (20 alatt! )
Figyelt kérdés
1.
2.
3. [link]
4.
5.
6.
(olyat szeretnék,amink nem nagyon kicsi a kijelzője,szóval ""ne vakuljak meg ""a mérete miatt lényegébe:D)
2013. nov. 25. 16:07
1/5 anonim válasza:
Egyedül a PocketBook Mini 515 eink kijelzős, csak az meg 5"-os, kisméretű.
A többi mind tft, nem ajánlom.
2/5 A kérdező kommentje:
és ez ?(az én keretemnek megfelelő) megéri megvenni?mennyire jó?Milyen a képernyője?Nem monitoros,mint gy lapotpnál,aminél szétmeg a szemem?
2013. nov. 25. 16:28
3/5 anonim válasza:
De, olyan, ez is LCD, nem e-ink!
Olvasásra ne vedd meg.
Az eink fekete-fehér*, olyan mint a papír, olvasásra a legjobb.
Olyant keress aminek a leírásában látod azt, hogy eink.
Itt linkeltem, mi az az eink
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
*(habár van már színesben is, csak drága és nem elterjedt)
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagy segítséget!!! szóval akor eink-et keressek..értem:DDDD és tudnátok linkelni eink kijelzős ebook-ot,ami 20 alatt van,és jó olvasásra?(csak arra használnám szinte)
2013. nov. 25. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!