Melyik a legjobb párt ma Magyarországon?
Kérlek írjátok le, melyik a legszimpatikusabb párt. Azt is hogy miért.
Én a 4K-ra fogok jövőre szavazni, nekem tetszik hogy igazi fiatalos párt, és maga a gondolkodás módjuk. Most ott van a fű legalizálása. Aki akar az ma is ugyanúgy megveszi a füvet, de ezzel a bűnözőket pénzeli. Ha a kormány kezében lenne, legalább az államnak lenne bevétele és az illegális drogkereskedelmet is ki lehetne küszöbölni.
Az elsőnek van igaza.
Azt kell elfogadni legjobbnak, amelyikre a legtöbben szavaznak.
Hiába gondolom azt, hogy én lennék a legjobb miniszterelnök, ha a többség inkább Orbánt választotta :)
Milyen a legtöbben szavaztak, az ország fele nem is szavazott.
Most meg bárki bármit mond, sajnos újra fidesz jön ez 100%-ék, már csak abban reménykedhetünk, nem lesz 2/3-a.
Tessék, ott van a Jobbik, még nem volt kormányon, nem lehet tudni hogy milyen. Lehet hogy kihúz minket a szarból, van rá esély. A Fidesz és az Mszp már bizonyított, csak az idióták és a nyuggerek szavaznak rájuk. Kár hogy sok van belőlük, főleg azokból aki nem látja a fától az erdőt.
De legalább rezsicsökkentés van (és most irónikus voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!