Melyik a legjobb párt ma Magyarországon?
Kérlek írjátok le, melyik a legszimpatikusabb párt. Azt is hogy miért.
Én a 4K-ra fogok jövőre szavazni, nekem tetszik hogy igazi fiatalos párt, és maga a gondolkodás módjuk. Most ott van a fű legalizálása. Aki akar az ma is ugyanúgy megveszi a füvet, de ezzel a bűnözőket pénzeli. Ha a kormány kezében lenne, legalább az államnak lenne bevétele és az illegális drogkereskedelmet is ki lehetne küszöbölni.
A fű legalizálása csak egy példa volt, kár hogy a 4K-ról csak ezt tudja mindenki.
Olvasd el, szerintem a legjobb párt ma Mo.-n a 4K .
"kár hogy a 4K-ról csak ezt tudja mindenki. "
Talán azért, mert weboldalukon baloldalt NAGY BETŰKKEL az van kiírva, hogy "LEGALIZÁLJUK A FÜVET!" ? xD
kérdező, te a 4K drogos bérkommentelője vagy?
mennyit fizetnek neked ezek a drog-libsik? vagy te vagy a párt vezetője személyesen?
egyébként a fidesz a legjobb! csak a fidesz és a kdnp!
Legjobb vagy legjobban kamuzó? Legjobb vagy hangosabban kiabáló? Legjobb vagy legnagyobb támogatottságú?
Ez tök relatív, inkább 200 év múlva lesz objektív. Attól, hogy valaki szereti a cigit, attól még lehet káros az egészségre.
"Attól, hogy valaki szereti a cigit, attól még lehet káros az egészségre."
Nem hinném, hogy káros lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!