Mennyből jönne ki egy olyan pc gamer amin full grafika KÖZZELÉBEN menne pl: az Asassin's Creed 4? Már 22000 FT-ot költöttem a gépre másko. r Tudom hogy kevés. Naggyábol mennyibe kerülne? 80000 ft-nál nem akarnék föntebb menni de lehet róla szó.
"Már 22000 FT-ot költöttem a gépre"
Ez pont semmire sem elég információ. 22 ezret költöttél házra, vagy tápra, vagy mire?
Egyébként 120-ból összelehet rakni egy jó gépet, amivel már minden elfut legalább közepes grafikán 1080p-ben, meg azért pár dolgot maxra lehet állítani.
Processzor:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor5000+ 2.60GHz
Telepített memória:2,00GB
Rendzser típusa:32 bites
Windows7 Professional
Igazából teljesen le kéne cserélni mindent, mert a proci régi, viszont új procihoz új alaplap is kell, mert már másabb a foglalat.
Szóval kéne egy új alaplap, kb 15k, egy új proci, 25k, +2 giga ram, legyen 6k, és egy minimum HD7770-es VGA 27k-ért. Ezzel így összesen még mindig 80k alatt vagy, és akkor már minden játékot tudsz futtatni elég szép grafikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!