Ha én most megveszem a PS4-et és mondjuk fél év múlva kijon az ujabbi verziója kkor az mivel tudhatna tobbet mármind úgyértem hogy érdemes megvárni?
Akkor is biztos nem a Sony mondta ezt, hanem valami más emberke, akinek semmi köze sem a Sony-hoz, sem az MS-hez.
Nvidia-nál pár fejes, meg sok PC-re fejlesztő cég és azok vezetői mondanak ilyeneket, hogy haldoklik a konzolipar, meg ez lesz az utolsó konzolgeneráció, meg ez rövidebb lesz, de ezekkel nem kell foglalkozni.
Na.. itt van egy hasonló hír, amit olvastam, igaz, nem a konzolgyártók állították. De az az 5-6 év még mindig hosszabb, mint 1 gamer-pc 120k-ért, az kb 2-3 évig jó általában.
Konzol fan vagyok, elsődlegesen mindig is inkább konzolon szeretek játszani, de ki kell, hogy javítsalak. Egyáltalán nem jössz ki drágábban, ha PC-n akarsz játszani.
Legyen az, hogy 130k-ért kell venned egy gépet, mert a PS4 is kb annyi, ennyiért már egy elég erős gépet kapsz. 2-3 évig simán jó arra, hogy közel maxon játssz rajta a komolyabb játékokkal is, utána még mindig tudsz rajta játszani évekig, csak már lehet nem max, hanem inkább közepes grafikán. De a közepes grafika még mindig van olyan, mint a konzolos grafika, szóval csak akkor kell pár évente költened rá, hogyha max grafikán akarsz játszani rajta.
Viszont ha mondjuk 3 évente fejleszted akkor sem valami drága, mert konzolon elő kell fizetni multira, ez 3 év alatt több, mint 30 ezer forint, és a játékok sokkal drágábbak, mint PC-n. Szóval ha mondjuk 3 évenként kicsit felújítod a géped, akkor ugyanott tartasz pénzbe, mintha konzolon játszanál, csak épp friss hardver van a gépedbe és jóval komolyabb grafikán játszhatsz már ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!