Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha én most megveszem a PS4-et...

Juliuscezar kérdése:

Ha én most megveszem a PS4-et és mondjuk fél év múlva kijon az ujabbi verziója kkor az mivel tudhatna tobbet mármind úgyértem hogy érdemes megvárni?

Figyelt kérdés
Értitek hogy mirol beszélek nem?hog nem e lenne ésszerubb megvárni az úgymond második verzióját?Nem tudom hogy mi lehet a kulombség azért kérdezem most meg toletek pl a teljesítménye lehetne jobb vagy valami ilyesmi?

2013. nov. 27. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztos lesznek hibái. Érdemes várni a vásárlással.
2013. nov. 27. 20:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Lehet ja hogy érdemes várni,koszi hogy valaszoltal.
2013. nov. 27. 21:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük, a PS3-nál is a FAT gépek hibásak voltak. Jött a Slim és az máig tökéletesen fut. Szóval az már ilyen hibajavított verzió és valszeg jobb is lesz, gondolok itt az elrendeséz, stb-re. Most mindkét konzolból volt hibás verzió, szóval.. :)
2013. nov. 27. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:

1) Ha jön is egy "slim" változat (nem biztos, hogy slim lesz a neve, hisz ennél nehezen lehetne még kisebb/vékonyabb), az nem fél év múlva, minimum 1 év, de akár több is lehet.

2) Ha van bármi hibája a PS4-nek, az nem fog fél év alatt kiderülni. PS3-nál is a YLOD-os hibák kb 2-3 évvel a megjelenés után jelentkeztek.

Szóval vagy vannak olyan hibák, amik már a kezdetektől fogva észrevehetőek (ilyen volt is, de csak a PS4-ek 0,04%-át érintette, szóval nagyon alacsony szám), vagy felesleges várni, mert nem fog kiderülni évekig. Szóval ez miatt tényleg ne várj. Én is várok a vásárlással, de igazából csak azért, mert most még felesleges megvenni. Játékfelhozatal nem valami nagy szám, de jövőre azért már kint lesz jóval több játék, illetve a játékok ára is lemegy párezer forinttal.

2013. nov. 27. 22:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Aha.Hát erre nem is gondoltam hogy akár 1-2 évig is eltartha hogy kiadnak egy újat mert én is úgy voltam vele hogy kijött a ps3 és nem vettem meg hanem megvartam a 2. "Verziót" nemtoom har hogy hogy hívták... És nincs vele problema meg mindig működik.
2013. nov. 28. 06:48
 6/14 anonim ***** válasza:

Az eredeti PS3 2007 novemberében jelent meg, a PS3 slimet pedig 2009 augusztusában jelentették be, onnantól kezdve még 1-2 hónap is lehetett, hogy kapható lett. PS2 2000 márciusában jelent meg, a slim verzió 2004 szeptemberében. A PS1 94 decemberében jelent meg (igaz, ez Japán, mindenhol máshol kb 10 hónappal később), a slim változat 2000 szeptemberében jelent meg.

Szóval 2-6 év is eltelhet akár, mire kiadnak egy újabb, kisebb változatot, és mivel a PS4 alapból elég kicsi, akkora, mint a PS3-ból a slim változat, így még 2 év múlva sem valószínű, hogy lesz belőle új változat.

2013. nov. 28. 19:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát ezen el kell hogy gondolkoztak mert azér az sok idő na minigy is köszi hogy válaszoltak.
2013. nov. 29. 12:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük, ezekből a Slim verziókból kiderül az is, hogy egyre kevesebb idő alatt adják ki az új variánst. Szóval ez semmit nem mond. De fél év biztos nem lesz. Amúgy ha jól tudom, a Sony kijelentette, hogy nem fognak ilyen sokat várni a következő konzollal, szóval talán ez is mond valamit.
2013. nov. 29. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:

3 konzol alapján nehéz ilyet kijelenteni, hogy most egyre kevesebb idő alatt lesznek slim változatok.

Sony meg nem mondott semmi olyasmit, hogy rövidebb lenne ez a generáció, de ha mondott is volna ilyet, akkor az azt jelentené, hogy a PS5 jönne ki hamarabb, nem a slim,

2013. nov. 29. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:
gamepod.hu-n olvastam múltkor, átfutottam talán, de azt írták, h nem akarnak ilyen sok időt várni a következő konzollal. Lehet, hogy mondjuk a 7év helyett csak 5 lesz. A Slimet meg akkor adják ki, mikor akarják, engem igazán nem érdekel, a PS4 szerintem még jó, ha gond van vele, ott a gari.
2013. nov. 29. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!