Ha én most megveszem a PS4-et és mondjuk fél év múlva kijon az ujabbi verziója kkor az mivel tudhatna tobbet mármind úgyértem hogy érdemes megvárni?
1) Ha jön is egy "slim" változat (nem biztos, hogy slim lesz a neve, hisz ennél nehezen lehetne még kisebb/vékonyabb), az nem fél év múlva, minimum 1 év, de akár több is lehet.
2) Ha van bármi hibája a PS4-nek, az nem fog fél év alatt kiderülni. PS3-nál is a YLOD-os hibák kb 2-3 évvel a megjelenés után jelentkeztek.
Szóval vagy vannak olyan hibák, amik már a kezdetektől fogva észrevehetőek (ilyen volt is, de csak a PS4-ek 0,04%-át érintette, szóval nagyon alacsony szám), vagy felesleges várni, mert nem fog kiderülni évekig. Szóval ez miatt tényleg ne várj. Én is várok a vásárlással, de igazából csak azért, mert most még felesleges megvenni. Játékfelhozatal nem valami nagy szám, de jövőre azért már kint lesz jóval több játék, illetve a játékok ára is lemegy párezer forinttal.
Az eredeti PS3 2007 novemberében jelent meg, a PS3 slimet pedig 2009 augusztusában jelentették be, onnantól kezdve még 1-2 hónap is lehetett, hogy kapható lett. PS2 2000 márciusában jelent meg, a slim verzió 2004 szeptemberében. A PS1 94 decemberében jelent meg (igaz, ez Japán, mindenhol máshol kb 10 hónappal később), a slim változat 2000 szeptemberében jelent meg.
Szóval 2-6 év is eltelhet akár, mire kiadnak egy újabb, kisebb változatot, és mivel a PS4 alapból elég kicsi, akkora, mint a PS3-ból a slim változat, így még 2 év múlva sem valószínű, hogy lesz belőle új változat.
3 konzol alapján nehéz ilyet kijelenteni, hogy most egyre kevesebb idő alatt lesznek slim változatok.
Sony meg nem mondott semmi olyasmit, hogy rövidebb lenne ez a generáció, de ha mondott is volna ilyet, akkor az azt jelentené, hogy a PS5 jönne ki hamarabb, nem a slim,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!