1/8 A kérdező kommentje:
Pontosítanám a kérdést. *Megéri megvenni az iPad 2-őt?
2013. szept. 26. 15:40
3/8 A kérdező kommentje:
iPad Mini-t nem szeretnék,túl kicsi. De az iPad 2 egy 14 éves lánynak bőven elég,nem?
2013. szept. 27. 06:10
4/8 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy igen. Az iPad mini ugyanazt tudja. Egy ismerősöm is nem túl régen vett iPad 2-t, és meg van vele elégedve.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én úgy gondolom ,hogy egy 14 éves lánynak bőven elég egy iPad 2!!!!
2013. szept. 27. 17:31
6/8 anonim válasza:
Inkább egy ipad 3 mert alig van az árban különbség, viszont tovább lesz támogatva (az ipad 2 már kifutóban van, ha jön az ipad 5 akkor a 2-nek vége), és a 3-nak négyszerakkora a felbontása, az nagyon jelentős. Bár nem tudom lehet hogy egy 14 éves lánynak elég a 2 is, de én 14 éves fiúként kihasználom az ipad 4-em hardverét a legújabb, legkomolyabb játékokkal.
7/8 anonim válasza:
szerintem is legyen inkább ipad 3. tovább marad "friss"
8/8 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül az iPad 2,és az iPad 3?
2013. okt. 22. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!