Szerintetek érdemes megvenni ezeket a mélyközép hangszórókat?
Attól függ mi a célod vele, nem minden esetben éri meg építeni hangfalat, mikor vehetsz is használtan teljesen jó minőséget. A másik dolog, nem látok a hirdetésben T/S (Thiele/Small) paramétereket, ezek nélkül nehéz lesz hozzá dobozt készíteni.
Nem akarlak lebeszélni az építésről, de gondolj bele mennyi utánajárás kell, hogy össze tudj rakni 2db hangfalat. Lapszabászat + hozzá géppark, meg némi tudás sem árt. Mindegy melyiket nézed, ragasztva, és csavarozással - kárpitozással is sokba van. Tudom én a 15" -os mély-ládámhoz csak a doboz, és a kellékek volt olyan 20ezer körül.
Aztán következő rész, zárt láda, vagy reflex láda, hangolás, hangváltó összerakása, mind sok sok idő és pénz.
meg van a faanyag van tapasztalatom a ládák építésében.
Nem egy ládát dobtam már össze a tisztába vagyok ennek költségeivel.Lehet hogy építek egy hangfalat és akkor ezek lesznek mélyközépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!