Kis gyártótól érdemes tabletet venni?
Ezt néztem ki:
Az a gondom,hogy még soha sem hallottam erről a gyártóról,nem tudom mennyire megbízható a cucc
Ezaz hogy túl olcsónak tűnik nekem:D
Télleg baromira jó a hardver de ez valaminek biztos a rovására ment ilyen árban..
Ha jót akarsz, akkor ne vegyél ilyen nevenincs gagyi cuccot.
Olyan ez, mint a myaudio. Az is olcsó meg jó sz* r is. Aztán ha gariztatni kell, akkor meg csak a szívás van vele. És bizony sajnos kell is gariztatni.
4,59ért retina kijelzővel kicseszettül olcsó
ipad 4nek van még ilyen az 160k
A Wayteq 100QCR-re millió panasz van, de a többiben igaza van a 4-esnek. Ill. azért annyiban kijavítanám, hogy ez úgy működik, hogy több kínai cég gyártja ugyanazt a hardvert, nyilván más-más név alatt, majd ezt brandelik az olyanok, mint a wayteq, alcor, concorde stb, de nem feltétlenül ugyanattól a cégtől vásárolják meg. Ált. rendszert kicsit abajgatják, s kb. ennyi.
Ha azt nézzük kérdező, hogy mennyibe kerül ez egy kínai "márka"jelzés alatt, akkor drágább, de érthető, mert adó, áfa, melósok, garancia biztosítása, szervizelés biztosítása (kinél ez mit jelent gyakorlatban, az változó) stb. Ha azt nézzük, hogy ehhez képest, hogy adót befizeti az alcor, az áfát kifizeted te, s talán valamit leművelnek garancia címszó alatt, no ahhoz képest olcsó.
Alcorral mint márkával nekem eddig nincsenek rossz tapasztalataim, ha volt valami gondom bajom valamelyik set-top-boxukkal, pár héten belül javították egy új firmware-el, segítőkészek, odafigyelnek a userekre.
Azt viszont tudni kell, hogy ez a hardver ekkora felbontás mellett csak úgy biztosít gördülékeny működést, ha a rendszer jól van optimalizálva, ez eddig Kínában csak a Piponak sikerült.
nem egészen aktuális már:D
ipad4et vettem inkább, ez legalább kifogástalanul működik még most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!