A titán edényekben is meg lehet bízni? Milyen gyártótól érdemes vásárolni? Ti milyen márkára esküdtök? Magyar termékeken kívül milyenek vannak még, amik megbízhatóak?
nekem van eladó titán edénykészletem. Ebben a bifinusz esszenzisz meg az omega 3 is benne van gyárilag. Vagy amit akarsz.:)
A titán miért lenne egészségesebb főzőedény mint pl. egy rozsdamentes?
Az Aldi-ban láttam tegnap ilyeneket olcsón.
Adnak rá több év garanciát, nem lehet rossz.
Szia! Engem is érdekel a téma. Úgy láttam, hogy a titán edények is tartalmaznak, tartalmazhatnak alumíniumot. Azt olvastam nemrég, hogy a legújabb kutatások szerint az alumínium edények mégsem okolhatók az Alzheimer kór miatt, ettől függetlenül én azért fogok alumíniumot használni!
Ami anyagban nagyon megbízom, az a színezetlen üveg. Igaz, az üveg edényekre nagyon kell vigyázni.
Amennyiben zománcozott edényed van és nem sérült a zománc, állítólag az is megfelelő, a teflon bevonatos szintén, de kizárólag akkor, ha nem sérült a bevonat.
Nagyon szeretem a máztalan agyag (égetett kerámia) edényeket is, de ezeknek külön technikája van, amelyeket a sütésnél-főzésnél alkalmazni kell.
Szerintem nagyon egészséges, ha az ember csak párolja az ételeket, zöldségeket. Ehhez nagyon praktikus akár a kukta is, nem tudom, hogy azt szereted-e.
A rozsdamentes acél edényekben is egészségesen lehet főzni, azt hiszem, de tároláshoz nem alkalmasak, a hűtőbe legjobb üveg edényekben pakolni.
Az edény anyagán kívül figyelembe lehet venni, ha egészséges táplálkozás
... a célunk, azt, hogy ne süssük, főzzük agyon az ételeket és igyekezzünk olaj, só, víz nélkül alkotni.
A Zepter edények is jók lehetnek, de én még azokat nem próbáltam - azoknak aztán tényleg irreális az ára, de valószínűleg megbízható minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!