Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen Hangszórókat vegyek...

Milyen Hangszórókat vegyek Ottonra? Akarknák egy elég jó hangteknikát pc-re nem hifi meg ienek. De nem tudom honnan induljak ki mélyközép meg magas hangszórók terén. H melyiket lenne érdemes megvenni. Elég nagy hangnyomást szeretnék elérni.

Figyelt kérdés

Eddig megvltam vele elégedve..de most úgy vagyok vele h túl kéne lépni és még hangosabb zenét csinálni itthonra..

van egy JVC A-K22 Sztereó erősítőm 4 csatornás csatornánként 50W,a felvett teljesítménye 280W. Van 2db 3 utas ovális alakú Sal 300W,4 ohm os hangszóróm Párhuzamba kötve Doboz is van hozzá azzal nincs gond. ezt használom mélyközépnek és magasnak. ez helyett szeretnék vlmi mást..vagy ez mellé.És a Sub egy 40cm es M.N.C SpyderShoxx ami 500W Rms.És 1000W Névleges teljesítményt nyújt 2x2 ohm. illetve 4., ennek is van egy szép nagy ládája. Szval ez a 2 láda mellé szeretnék még párat h tökéletes legyen a hangzás. a méllyel nincs gondom csak a ovális hangszórók nem birják a nagyobb hangerőt betorzítanak..ezt szeretném kiküszöbölni..És akkor fele hangerőn is nagyot szólna nem kéne tekerni:) Tudom h az erősítő miatt is torzithatnak a hangszórók..csak az a baj h az oválisak torzitanak mert nem birnak már ugrálni meg a magas hangokat elég furcsán adják vissza..

#hangszóró #Hangosításra
2012. szept. 23. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagy hangnyomáshoz és/vagy minőségi hangzáshoz elsőként el kell felejteni a SAL és MNC termékeit. Nem alkalmasak rá. De ha már ez van, akkor az oválok elé rakj hangváltót, hogy ne kapjon mélyeket.
2012. szept. 23. 15:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Elnézést elfelejttem oda irni h ezek az Ovális Sal hangszorók Hangváltottak.Inkább zek helyére szeretnék vlmi normális hangszóró párokat. közepet magasat.mélyet ha szükséges.csak nem tudom h az a 40 es mély mellé vegyek e egy kissebb mondjuk 30 as mélyt..igy értettem a kérdést - [link] vagy nekem csak közép és magas hangszóró párok kellenének?!.
2012. szept. 23. 16:17
 3/3 A kérdező kommentje:
[link] Ilyesmiről is lehet akár szó. kb ilyen ár arányal :) csak nem tudom h melyik érné meg jobban
2012. szept. 23. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!