Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit vegyek? Xbox360-at, Sony...

Mit vegyek? Xbox360-at, Sony Ps3-at vagy rakjak össze egy gépet?

Figyelt kérdés
És mit rakjak bele a gépbe? (forrással) Köszi előre is a válaszokat. Max 150k ft.

2013. szept. 18. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Te inkább ne vegyél semmit!
2013. szept. 18. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

150k-ért inkább egy PS4-et vegyél.

Elvileg interneten keresztül le fogja játszani a PS3-as játékokat is + azzal el leszel akár 5-6 évig is, mivel fix hardver, játékok pedig jönni fognak rá.

2013. szept. 18. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
fix hardver aminek a teljesítményét már ki is használták!
2013. szept. 18. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

"fix hardver aminek a teljesítményét már ki is használták!"

Hogyne. Ha nem értesz hozzá minek böfögsz bele?

2013. szept. 18. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Xbox360Slim 250GB vagy PS3 Super Slim-et nekem mindkettő van.A két konzolra van több mint 5000 játék mire a jobbakat kipörgeted addigra normalizálódnak a Next-gen konzolok árai és ha lesznek hibáik ( mint az első szériás konzoloknak 3LED Xbox360,Sárgaled PS3 azóta lényegesen javultak a konzolok az Xbox-om 5éves a PS3 2éves) addigra kijavítják őket.

Szerintem valamelyik konzolt,de ha ennyid van rá akkor mindkettőt hogy kompromisszumok nélkül játszhass.

2013. szept. 18. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:

# 4

Olvass híreket töki!

[link]

[link]

[link]

Ha már most kompromisszumokat kell kötni akkor mi lesz 2 év múlva???

2013. szept. 19. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem inkább Ps3-at veszek de.. még lenne egy kérdésem hogyha veszek akkor tudok írott játékkal lemezzel játszani vagy ps3-nál is kell valami chippeltetés vagymi. ? Ps4-et azért nem veszek mert nincs benne a keretbe vagyis rosszul írtam a max ft, vagyis nem írtam rosszul csak én ballagásomra akartam de mostanába elég sok videót néztem konzolokról ugyhogy karácsonyra kell. xd Ballagásomra meg elég lesz egy robogó :)))
2013. szept. 21. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!