Sony mdr-xb400 vagy Sony mdr-zx600?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy fejhallgatót, mivel a régim elromlott, és nem tudok dönteni. Elkezdtem nézegetni a fejhallgatókat és ezeken akadt meg a szemem, mivel max 15k FT-ot szánnék rá. Utazásra kellene, legfőkébb buszon hallgatnám. Általában dubstepet vagy popot hallgatok. Emiatt nem tudok dönteni, mert olyat hallottam az xb-400-asról, hogy csak mélyebb zenéket játszik le szépen a popot nem addja szépen, és nem tudom, hogy ez igaz-e? De a zx-600-as pedig minden zenét szépen lejátszik.2013. szept. 17. 22:31
1/3 anonim válasza:
ha a dubstepet kedveled, és egyéb basszusban egyáltalán nem szegény zenéket, akkor nyugodtan vedd meg az xb400-ast
2/3 anonim válasza:
Úgy látom nálad a Sony-n kívül más márka szóba sem jöhet, ha így áll a helyzet, akkor a ZX600-at vedd meg, vagy kicsit drágábban a Sony V55-öt, ezek árukhoz mérten egész kiemelkedő hangzást produkálnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, mivel nekem nem csak a minőség, hanem a kinézet is fontos. A zx600- különben egy kicsit jobban is tetszik mivel mindenféle zenét szépen lejátszik.
2013. szept. 18. 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!