Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni egy Sony mdr-zx600-at?

Figyelt kérdés

Nem most goldoltam venni, de már egy ideje nézegetem a fejhallgatókat és nagyon megtetszett ez a darab.

Azért gondoltam erre mert nem olyan nagy a fejem és nem is áll jól egy nagyon nagy fejes. És hát utazáskor használnám leginkább a buszon és nem tudom hogy megérné-e az árát.

2013. szept. 11. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán hallgathatatlan a hangzása, még ha nem a 100 ezres Sennheiserekhez vagy Shure vagy Audio Technica-hoz hasonlítjuk akkor is.
2013. szept. 11. 17:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy hogyan lehet hallgathatalan egy 10k FT-os fejhallgató amikor nekem volt egy kb 4k FT-osom és semmi bajom sem volt a hangjával.
2013. szept. 11. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Annyira nem rossz az, de 10000 Ft-ért a Beyerdynamic DT235 az egyértelmű ár-érték győztes:

[link]

Ha annyira nem fontos a márka, akkor pedig a Superlux cég termékei közt érdemes vizsgálódni, mert ebben az alsó ársávban sokkal kiemelkedőbb dolgokat produkálnak, mint a nagy neves gyártók.

[link]

Tőlük ajánlott típus pl:

Superlux HD681B - [link]

Superlux HD668B - [link]

Ezek nagyjából a 20000-25000 Ft között kapható AKG és Sennheiser fejhallgatók minőségét hozzák harmad annyi pénzért, beleértve a hangzást és kialakítást is egyaránt.

2013. szept. 11. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja én a ZX300-ra gondoltam, valamiért többször is azt olvastam. ZX600-at még nem hallottam, az talán nem rossz.

2013. szept. 11. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
miért nem veszel fülhallgatót? azok adják legjobban a basszust,szépen elzárják a kültéri hangokat, és nem feltűnő a viseletük
2013. szept. 13. 17:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretem a fülhallgatókat, mert nagyon kényelmetlenek és fél óra hallgatás után megfájdul tőlük a fülem. A kültéri hangok nem zavarnak nagyon és amúgy sem zavar ha feltűnő mivel alapból tetszik a kinézete.
2013. szept. 13. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
addig nem zavar , amíg feltűnő, ameddig valaki neked nem támad, hogy ellopja tőled
2013. szept. 13. 18:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudok én arra vigyázni! :D
2013. szept. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!