Milyen fejhallgatót vegyek?
Figyelt kérdés
Milyen fejhallgatót vegyek? Max 20 ezer ft-ig szeretnék rá költeni. 2 féle fejest néztem ki az eggyik a Sony-tól az xb600 vagy a xb 400 (inkább az xb600). Még a másik a azért kicsit többet kiadnék a Shure srh440 (elméletileg van olyan jó mint egy Beats Studio). Mi a véleményetek erről a 2 fejesről, vagy mit ajánlanátok? Lényeg az erőteljes basszus de tiszta legyen és ne nyomja el a többi hangot.#fejjhelgató #Sony xb600
2013. jún. 24. 22:38
1/7 anonim válasza:
Én nekem maxell retro DJ van és nagyon jó szerintem. Szeretem hallgatni mivel úgy szól ahogy a nagy könyvben meg van írva. Basszusa kiváló. Igaz, hogy olcsó, de nem a márka számít... Hanem az, hogy pl elmész egy boltba ahol ki vannak rakva a fejhallgatók és ott szétnézel. De 6 ezer ft-ért a Maxell retro DJ nem rossz választás. Hidd el én hallottam már "istenített" márkákat szólni mint pl a sennheiser-t attól a sennheiser 202-őt és nagyon halk volt szerintem. Szóval én a maxell retro DJ-t ajánlom mielőtt megveszed próbáld ki lehet ugyanúgy "szerelmes" leszel belé első hallásra, mint én :)
2/7 anonim válasza:
A Beats-szel nem mondtál valami nagyot, nem ahhoz kéne viszonyítani a Shure-t.
20000-ig jókat találhatsz az Audio-Technikánál is. A zárt fejhallgatóiknak erőteljes basszusa van, de egyenletes a hangképük. Az erőteljesen azt értem, hogy van "alja" a hangnak, de nem nyomja el a többi tartományt.
Ezt javasolnám első körben:
3/7 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Ha esetleg mész a Media Marktba akkor nézd meg a Maxell Retro DJ-t is és lehet rá jössz, hogy jó.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!..:)
2013. jún. 25. 23:06
5/7 anonim válasza:
Ha rászánnál 25 000et akkor az akg k618 dj-t válaszd. Kényelmes, jó a zajszűrése (de nem fájdul meg tőle a fül), és eszméletlen a hangzása: lényegeben olyan mintha fenn lennél a színpadon és a zenészek között járkálnál. Mélyen ajánlom mindenkinek aki ezt a kérdést olvassa
7/7 anonim válasza:
Erről az akg-ról (ugyanaz minta a akg k619 csak a 619 jobban néz ki) gyönyörű a hangzásvilága prémium kategóriás DE MINDENKI AKI MEGVETTE AZT ÍRJA H MAX 4 HÓNAPOT BÍRJA ÉS ELTÖRIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!