Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sony PS3 vagy Microsoft Xbox360?

Sony PS3 vagy Microsoft Xbox360?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Melyiket vennéd meg, és miért? Tisztában vagyok mindennel, ez csupán egy "igényfelmérés"
2009. aug. 30. 15:46
 1/4 anonim válasza:
26%
XBOX!!!:) hogy indokoljam: lehet függetleníteni(a PS3-at nem) innentől kezdve 500ft-ban van egy játék,nem 15ezer!És olcsóbb is az XBox,mint a PS3!
2009. aug. 30. 16:23
 2/4 anonim válasza:
én nagyon ps párti vagyok mert mindig is ps-em volt de a 3 helyett lehet hogy xboxot vennék bár arról meg az a hír járja hogy szériahibásak a régebbiek...
2009. aug. 31. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:

igen a régebbiek de azok már tényleg a RÉGI kategóriába esnek. a probléma az RROD vagyis a Red Ring Of Die tehát az alaplapon elpattant a melegedéstől a forrasztás és a konzol bekapcsológombja körül pirosan villogtak a ledek de erre a problémára már van megoldás. pl: régebbi gépeken hűtésmódosítás ami kikapcsolás után még 5 percig hűti a gépet és játék közben gyorsabban pörgeti a ventillátorokat, de új gépeknél ez már nem fordul elő mert a Microsoft kiadta a Jasper alaplaos gépeket amiken (szerintem) már máshol vannak a forrasztások így nem pattanhat el, szal mostmár tutijók a boxok. mellesleg és is inkább xbox-ot vennék.. ugye a játékok árai miatt amit már leírtak és mert sokkal de sokkal szebbek rajta a játékok, ja meg azér is mer a kontroller sokkal stimpatikusabb mint a sony régi (retro) cucca, meg maga a konzol is olcsóbb :) meg nekem hiába mondják hogy a PS3-ban még sok a kihasználatlan erőforrás, nekem nem lényeg hogy legyen egy atom gépem amire mellesleg nem is gyártanak olyan játékot ami ki is használja bár a blu-ray olvasó jól hangzik sztem még legalább 4-5 évig használhatatlan lesz nekünk mezei user-eknek :D

Bocs a hosszúér :)

2009. nov. 10. 17:05
 4/4 anonim válasza:
XBOX360!!!!!
2011. jan. 30. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!