Sony PS3, xbox360 vagy egy lazább gamer pc?
Az Xbox360 és a PS3 kiszolgálta a maga idejét, szerintem mostmár inkább várj vele. Állítólag karácsonyig tervezik behozni az új gépeket.:) Én is nagyon akarok egy konzolt, de tökön döfném
magam, ha rá pár hónapra, vagy hétre kijönne az új..
Elvileg 2013-ra igérik a PS4-et az Xbox(720,8,Durango)a név még nem biztos 2014-ben jön de ezeket az infókat bárhol olvasol róluk pletyka szinten kell kezelni mert nem konkrét az infó.Az biztos hogy 1-2 éven belül minkét konzolgyártó cég lecseréli a gépeit és valami új konzolt is rebesgetnek a piacon ami be száll a versenybe.Hogy milyen sikerrel az kérdéses.
PC-t nem az állandó fejlesztgetés miatt nem vennék, hanem azért, mert a konzolokra (szerintem) sokkal több és jobb exkluzív cím van.
Amúgy jól mondták: én is úgy 2013 év vége - 2014 év eleje környékén képzelem el a következő generáció indulását, meg ha akár holnap jelennének meg, én akkor sem rettennék el a gondolattól, hogy PS3-at/Xbox 360-at vegyek: rengeteg nagyon jó játék van rájuk.
A kettő között meg döntsön az exkluzív címek listája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!