Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy tabletem, amin sok személyes kép és videó volt rólam és családomról is. Természetesen normális képek, tehát nem házi szexvideó vagy ilyesmi. :) Sajnos eltört a kijelzője és nem érzékeli az érintést, viszont maga a tablet teljesen jól működik. Szervizeltetni nem érdemes, így megpróbáltam interneten olcsón eladni. Sajnos a képeket nem tudom sehogy se kitörölni, szerintetek nagyon rossz lenne így eladni? Eléggé kéne a pénz, de nem tudom, hogy megéri-e így eladni. Ti mit tennétek? A képek amúgy meg vannak pendriveon, szóval nem az a problémám, hogy elvesznének a képek.2013. szept. 5. 20:23
2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már,de nem lehet. A tableten kéne bekapcsolni valamit, hogy érzékelje a gép.- de mivel nem jó az érintő, így ez nem megy.
2013. szept. 5. 21:12
4/5 A kérdező kommentje:
Dream 7
2013. szept. 5. 21:18
5/5 anonim válasza:
OTG kábelt szerezz be, majd dugj rá egy USB-s egeret, s azzal tudod vezérelni a tabletet.
Mivel amúgy is a leendő vásárló azért fogja megvenni, mert egérrel lehet vezérelni, így max. azt beleépíted az árába, mikor eladod. Ha tényleg nem akarsz a mutatványra költeni, akkor esetleg szóba jöhet a recovery menüből egy factory reset kiadása, de ez nem mindegyik tabletnél valósítható meg, nem tudom, hogy dreamnél működik-e ez a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!