Szerintetek ez jó hangafal?

Figyelt kérdés

Szóval jól szól? Jó a basszusa? Szeretnék 1 ilyet venni mert a suliban a tanárok állandóan ránk szolnak, hogy ne használjuk a hangfalat. Ezért szeretnék 1 sajátot. Nekem van itthon csak a telóhoz kell és ez pont jó. Kicsi és jól néz ki. Már csak az a kérdésem, hogy jól szól?

Ez az egyik: [link]

A másik: [link]

2013. szept. 3. 17:39
 1/3 anonim válasza:
Nem értem pontosan a kérdést, de ha otthonra kell akkor érdemesebb legalább egy 3.1-est venni annak már korrekt basszusa lesz, ha pedig iskolába akaraod használni akkor tökéletes amit linkeltél.(Azon belül inkább az elsőre szavaznék)
2013. szept. 3. 19:59
 2/3 A kérdező kommentje:
köszike :))))
2013. szept. 3. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt ez nem hangfal, sőt a hangfal egy helytelen kifejezés.

Másrészt, mivel ezek pici hangsugárzók/hangdobozok (!) ezekből értékelhető mélyhang nem jön, sorry ilyen a fizika. (a jó hatásfok, kis dobozméret és mély basszus közül mindig szabadon választhat az ember kettőt...)

Nem értem, hogyha iskolában nem szeretik, hogy kihangosítjátok, akkor miért nem fejhallgatóban gondolkodsz? Egy jó fejhallgató akár tudhat annyit, mint több százezres hangdobozok...

2013. szept. 10. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!