11 éves kislánynak tablet? Mi a véleményetek? Mire tudja használni?
Én 11 éves vagyok. Nekünk egy Apple iPadünk van. Sok mindenre használom.Pl.: Facebook,Twitter,App Store,iTunes böngészése YouTubeon videót nézni,Podcastokat hallgatni,játszani. El lehet vele tölteni sok időt de marad még idő bőven játszani babákkal is. Ezt is tabletről írtam. Szerintem jó!
11/L
31
Sajnos ez nem hasznos időtöltés. Ha egy laptopod lenne, nem csak neten tudnál szörfölni, hanem ugyanezeket megcsinálni, szövegszerkesztőt, videoszerkesztőt, gépelést tanulni stb. Ez csak az érintőképernyő miatt menő, de amúgy haszontalan. :) Ezt jóindulattal írom.
A tablet sz@rabb. Nincs annyi memóriája, nincs annyi hely rajta, nem lehet rendesen billentyűzetet használni, nincs rajta szerintem még videokártya a processzora egy kalap kaka. Soroljam? Nem ragadtam a kőkorban 22 éves vagyok, telne tabletre ha akarnám, de nem akarom, mert van egy csudi laptopom, amin lehet dolgozni, mert pillanatok alatt begépelem amit egy érintőképernyőn nem tehetsz meg. Ez csak egy újabb divat, az érintőképernyővel fogják meg az embert, de rosszabb mint egy gép. Egyetlen előnye, hogy vékony és könnyű, belefér táskába. Ennyi.
Ezen kívül nem tud annyit, mint egy sz.gép vagy egy laptop, de cserébe drágább és törékenyebb. Ja a hül.ének is megéri megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!