11 éves kislánynak tablet? Mi a véleményetek? Mire tudja használni?
En a 11eves ocsemnek vettem karacsonyra egyet.Nem tul dragat 20ezer ft volt.O orult...szerencsere tanulasra hasznalja inkabb de jatszik is vele.Bar leginkabb azert kapta Tolem hogy kapcsolatba legyunk napiszinten..akar ingyen.(Mivel mar nem elek otthon es ogy a szamitogepnek se kell mindig mennie)
Ellenorzesek (tudta nelkul) vannak es soha semmi "csunya" dolgot nem talaltak rajta a szuleink.
Iskolaba, edzesekre nem viszi magaval.
Anyukam nem orult eleinte, de mar latja hogy felesleges volt aggodnia.
Annyira nem helyen a mai szülők felfogása.. Minek egy 11 éves kislánynak táblagép?!Babázzon, rajzolgasson, olvasson könyveket. Mikek kell már ennyi idősen elektronikai kütyüket adni a kezébe. Nem kéne hozzászoktatni ahhoz, hogy fingik egyet és már megkapja amit akar..
Ha megérdemli akkor vegyetek neki. (a megérdemli alatt azt értem, hogy elvégzi a sulit vagy felveszik egyetemre..)
Én (16 évesen) nyáron egy hónapig jártam az 50°C-os melegbe meggyet szedni, hogy legyen egy kis pénzem. Vettem rajta egy tabletet. Én azt mondom, hogy nem érte meg teljesen. Sok mindenre lehet használni, de a legtöbb dolog gyorsabb és jobb számítógépen. Szöveget szerkeszteni egy örökkévalóság táblagépen, míg számítógépen 3 perc.. Ott érdemes a használata, ahová nem tudod magaddal vinni a számítógépedet.
De a szülőknek kell eldönteniük, hogy tanítják, vagy butítják a gyerekeiket..
16-os vagyok
Ja és sokkal jobban megbecsülöm azt amiért megdolgoztam. Ha szüleim vették volna, akkor nem biztos, hogy mindig figyelném, hogy nehogy leessen, vagy történjen vele valami rossz.
16-os vagyok megint
Az előző hozzászólásommal nem azt akartam mondani, hogy 11 évesen menjen el dolgozni. Csak azt, hogy nekem szüleim legtöbbször azt mondták - ha egy drága dolgot kértem -, hogy majd ha nagy leszek, menjek dolgozzak meg az áráért, és majd meglátom, hogy mennyi munka van pl egy nyomorult táblagépben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!