Ne azért ne vegyél neki tabletet, mert nem tudná használni, hanem mert nem tud rá vigyázni. Leejti, leveri, bármi hasonló, 11 évesen ez nagyon benne van a pakliban.
Mellesleg egy laptoppal többre megy. Ott lehet fényképeket szerkeszteni, videót vágni, később grafikai tervezőprogramokat is megtanulhat használni. Van egy csomó programozás oktató játék gyerekeknek, valamint a suliban is jobban használható (könnyebb a szövegszerkesztés, lehet prezentációt csinálni, stb.).
2013. aug. 28. 13:03
22/37 anonim válasza:
7-esnek: Hát úgy már mindjárt más. Hollandia és Magyarország között van egy kis különbség. Persze el fog jönni az ideje, de akkor egységesen vezetik be országszerte.:)
2013. aug. 28. 13:20
23/37 anonim válasza:
9-nek: nem ragadtam a kőkorban, de nekem 31 évesen nem tellik ilyesmire, és a szüleimnek se telt soha arra, hogy ilyen okoskütyükkel kényeztessenek.
Szerintem sok víz lefolyik még a Dunán, mire a tanítónéni majd tableten oktat. Egyelőre egyetemen se várják el a laptopot, ...nem az iskolában.
3 egyetemet jártam végig(az utolsót 2009 januárjában fejeztem be,27 évesen) ilyen kütyük nélkül.
2013. aug. 28. 14:15
24/37 anonim válasza:
Attól, hogy valami nem kötelező, még lehet haladni a korral. Az, hogy egy egyetemet végig lehet csinálni "kütyük" nélkül, az egyetemet minősíti és nem pozitívan. Nem kell ahhoz mérnöki pálya, hogy felbecsülhetetlenül hasznos legyen a számítógép. Internetes adatbázisok, fordítók, szótárak, szövegszerkesztők, pénzügyi programok, felhő alapú tárhely, audiovizuális anyagok, stb. Sok dolog létezik a fészbukon túl, ezeket minél hamarabb meg kell tanulni használni. A gond, hogy az oktatók és a szülők sem ismerik őket.
2013. aug. 28. 14:21
25/37 A kérdező kommentje:
jó, azért mert megkérdeztem, ne veszekedjetek, minden szülőnek más véleménye van, nem vagyunk egyformák.
2013. aug. 28. 14:21
26/37 anonim válasza:
Bocsánat, de annyit még hozzátennék, hogy aki egyetemre vitt válunk tabletet, az tanult a legkevesebbet. Jegyzetelni azzal nehezen lehet, helyette csak netezgetett órán. Ha már tanulást hozzátok fel példának, ne egy érintőképernyős kb. semmi pluszat nem adó szutykot vegyetek, hanem laptopot, felszerelve minden hasznos programmal (videószerkesztés, szövegszerkesztés, képszerkesztés), hogy legalább haszna is legyen.
2013. aug. 28. 15:11
27/37 anonim válasza:
Megnyugtatàsként közlöm, h már pesten is van olyan iskola, ahol tabletet hasznàlnak kísérleti jelleggel, és ha bevàlik,.tervezik a bevezetését az oktatàsba.
2013. aug. 29. 12:36
28/37 anonim válasza:
Ökörség.
2013. aug. 29. 14:46
29/37 anonim válasza:
ne vegyél neki. csak olyan hülye lesz tőle, mint manapság a gyerekek 90%-a
2013. aug. 29. 16:08
30/37 anonim válasza:
23: három egyetemmel a hátad mögött 31 évesen nem telik okostelefonra meg tabletre? Valamit nagyon elkúrtál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!