Xbox 360 vagy Wii vagy PS3? Melyiket vegyem? Vagy valami mást?
De azt nem fogod fel, hogy engem nem érdekelnek az akció játékok konzolra, mert arra ott a gamer pc, wii-hez vettem 4+4 kontrollert, 1db board-ot, kormányokat, boxkesztyűt, sporthoz kiegészítőket, sőt még fegyvereket is ha ahhoz lenne kedvem és haverokkal teljesen jól elszórakozunk.
De oké mi a legjobb játék kinect-re ami annyival jobb
Jó játékot neked! GTA V most jön szeptemberben :D Hajrá!
nintendo wii-m is van és xbox 360-am is. bekaphatjátok (akinek nem inge...) mert csak veszekedtek állandóan. ez így szar, az azért szar...
GRAT A BOXHOZ!!! JÓ JÁTÉKOT! :D
őszintén, nem genyózásból...
Ja bocs, akkor nem nekem szántad. :) Viszont ez nem volt egy szép mondat:
"Ez az, amikor a csóró gyerek nagy nehezen kap egy wii-t és azzal teljesen meg van elégedve de már xboxra meg ps-re nincs keret :/"
És akkor mi van, ha tegyük fel, nekem nem tellik Boxra, Kinectre vagy tökmind1 mire? És?
Na most annyit mondok, hogy 90 ezer forint állt a rendelkezésemre, és nem XBOX 360-at vettem KINECTEL, hanem egy Wii-t. Tudod miért? Mert utálom a lövöldözős gameket, és Wii-re sokkal jobban bejönnek a gamek.
Jobb a Box, mint a Wii? Egy dologban, a hardverben, de mint tudjuk a hardver nem minden.
És hogy ne csak feleslegesen dobálózzak a szavakkal nézzük a tényeket:
15-20 millióval vettek több Wii-t, mint 360-at, na ez a tény. Az viszont igaz, h az elmúlt években, ez az olló zárult, és azért zárult, mert jött a Kinect, ami újabb mint a Wii, és már nem volt meg a Wii-nek a mozgásérzékelős előnye.
Mondok valamit: Itt nem érdemes senkit sem fikázni. Mindenki azt vesz magának, amit akar, mert magánügy! Akinek meg nincs pénze "csak" egy Wii-re, azt sem szabad lebecsülni, legalább van mivel játszani.
Kérem senki sem vegye magára, de ez az én szerény véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!