Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyiket vegyem: Giraffe Club...

Melyiket vegyem: Giraffe Club B-Tiger, Chicco Neptun, Nania Beline Sp, Easy Go Maxima SPS vagy Pierre Cardin PS 294? Vagy mást?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Gyerek autósülés vásárlás előtt állok. 17,5 kg-os 95 cm magas nem egészen 3 éves gyerekemnek akarok ülést venni. Jelenleg Top Rider 2010-es van, de felöltözve elég szűkösen fér el benne és már belenőtt a tesó a nagy ülésébe :)

Nem utazunk nagyon sokat (inkább a városban többször rövidebb utat teszünk meg), évente párszor hosszabb útra (max. 150 km), illetve egyszer egy évben nagyon hosszú útra megyünk( kb 1000 km). Ezeknek megfelelően szeretnék venni ülést, max. 40000 Ft-ot tudok rászánni. Tudom, hogy a dönthető ülés azért jó, mert tud aludni a hosszabb út alatt, de magas és keskenyebb az ülőfelülete, mint a nem dönthetőnek. Szóval nem tudom eldönteni melyik legyen. Teszteket se találtam mindegyikről. Az autónk nem fiatal. Várom a véleményeket! Köszi!

#Giraffe Club #Pierre Cardin #gyerek autósülés #Chicco Neptun
2013. jan. 8. 14:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!