Xbox 360 vagy Wii vagy PS3? Melyiket vegyem? Vagy valami mást?
Figyelt kérdés
Melyiknek mik az előnyei, hátrányai? Mennyibe kerülnek? Mi alapján válasszak egyáltalán?2013. aug. 23. 01:00
11/26 anonim válasza:
Kedves Nintendo fan. Látom te még nem próbáltad az Xboxot. Ha próbáltad is nem kinectel. Ahogy írtam az előző válaszomban, a kinect nem egy irányítót követ hanem ott már tényleg téged érzékel egy kamera segítségével. Így például egy KickBox játékban nem előre megadott 3 mozdulattal tudsz csak harcolni, hanem úgy ütsz rúgsz vágsz csípsz harapsz ahogy akarsz. A Wii csak addig jó ameddig még meg van a vásárlás utáni "varázsa" de kb egy hónap múlva teljesen megunod és és valószínű soha többé nem fogsz vele játszani. Az xboxnak nagyon sok ideig megmarad ez a "varázs" és élvezet vele játszani egy év után is. Wii fan. Ha vennél te is egy xboxot akkor más véleményed lenne. Mert úgy tényleg nem jó ha a Medamarkt-ban próbálod ki egy nem általad választott játékkal.
12/26 anonim válasza:
Ha meg netezni akar akkor ott a gép
13/26 anonim válasza:
Ezt nekem szántad?
Ha igen, akkor szólok, hogy 1 éve van Wii-m és nálam nem igaz amit Te mondasz. Még mindig nem ment ki a varázsa. Arról meg nem tehetek, hogy népszerűbb itt az Xbox, nyilván egy CoD népszerűbb mint a Mario....Ez van.
14/26 anonim válasza:
Ha van egy erős pc-d amin elfutnak a modern játékok akkor wii, ha nincs akkor ps3/xbox 360, de ha tudsz várni akkor inkább ps4(persze csak ha van rá kb130e forintod)
15/26 anonim válasza:
De ha van egy erős gépe amin futnak a játékok, akkor mi értelme plusz pénzt kiadni egy konzolra?
16/26 anonim válasza:
Mert a wii-n nem csak a játékok jók de játszani is, ad egy teljesen új élményt
17/26 anonim válasza:
Próbáltad már a kinect-et? Nem? Tudtam... Úgy válaszolsz, hogy semmi tapasztalatod nincs a Ps3-al se a 360-al kapcsolatban. Ez az, amikor a csóró gyerek nagy nehezen kap egy wii-t és azzal teljesen meg van elégedve de már xboxra meg ps-re nincs keret :/
18/26 anonim válasza:
Képzeld próbáltam, és te mennyit költöttél xbox-ra, amikor én vettem a wii-met 60e volt az xbox(kinekt nélkül), én a wii-met 50ért vettem és 50et költöttem ott helyben a kiegészítőkre, és még 40et később, plusz játékok darabja 10e szóval ne mond, hogy csóró gyerek örül a wii-nek mert kur1vára nem olcsó
19/26 anonim válasza:
Mert h*lye vagy. Az xboxhoz nem kell semmi pluszt venni 100000-ért mert fölösleges. Az xbox úgy ahogy van jobb mint a wii és ez tény. Ez van. El kell fogadni. Válaszoló, mit választottál?
20/26 anonim válasza:
Én inkább PS3-at vennék. Mielőtt bárki beszólna, hogy biztos nem próbáltam még az XBox-ot, barátomnál szoktunk játszani minden hétvégén. Szerintem azért PS3 mert ingyen van a multi, FULL HD a játékok minősége, BLU-RAY lemezt is lejátszik, a motion kontroller pontos, és jobbak az Exlkuzív címei. Little Big Planet 1-2, Uncharted 1-2-3, The Last of Us.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!