Hol kapok ilyen tévét?
Nem LED vagy Plazma tévét szeretnék, hanem CRT (képcsöves) televíziót, de 16:9-est és slim kiadásban.
Ilyesmire gondoltam: [link]
Nem a HD felbontás a lényeg, hanem az, hogy vékonyabb legyen egy normáltól, de ne "laptévé" legyen!
Nem azt mondom, hogy felesleges, csak én hiába vennék, nem tudom kihasználni. De a HD jó, csak vannak igényszintek. A tiétek magasabb. Ennyi.
A kamerám egy nyolcéves gép, kazettára rögzít és csak 720p-ben. Vállkamera és nagyon jó az objektíve!!! De ha kell, tudok szerezni full HD kamerát és azzal dolgozni, utómunkázni a nyersanyagot. Nagyon ritkán kérnek full HD vagy akár 720p-s anyagot. Általában DVD-n kérik, vagy tolom a cuccot. Pár hete volt egy munkám, amit a saját gépemmel forgattam és 480p-ben kérték a vágott file-okat. Meglepő volt a kérés, de megcsináltam és a munkadíjból tudtam volna venni egy fullHD-s tévét, de… De ezt már tudjátok. :-))
Ha érdekel:
youtube.com/pppbela
Nem fikázni akarom az LCD tévét, de itt fogalmazták meg az én ellenérzéseimet, főleg a reakcióidőt nézve.
Reakcióidő
A gyorsan változó képeknél megfigyelhető a mosódás, egy sportesemény vagy autóverseny esetében kissé zavaró lehet. Persze az új modellek, már nagyságrendekkel jobb mutatóval rendelkeznek, mégsem tartozik az LCD előnyei közé.
Én erre gondoltam, amikor "tömörített" képről írtam. Ilyet még nem láttam CRT tévén és beragadt pixeleket sem.
De mondd, ha nincs igazam!
Kiollóztál valamit egy cikkből ami ma már nem reális.
Nekem speciel plazma 3d tévém van. Jelenleg még a plazmák verik az lcd csak többet esznek. Az elmosódás az olcsóbb kicsi képfrissitési frekvenciával rendelkező lcd tvknél fordulhat csak elő. De a mostani modellek már 200 vagy még nagyobb frekvenciával operálnak aminél már nincs ilyen probléma.
Minden moziban 3d-ben megjelent filmet én is abban nézek otthon. Ebben mi a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!