Hol kapok ilyen tévét?

Figyelt kérdés

Nem LED vagy Plazma tévét szeretnék, hanem CRT (képcsöves) televíziót, de 16:9-est és slim kiadásban.

Ilyesmire gondoltam: [link]

Nem a HD felbontás a lényeg, hanem az, hogy vékonyabb legyen egy normáltól, de ne "laptévé" legyen!

2013. aug. 21. 20:03
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Hálából én is elolvastam az idióta hozzászólásokat. Jól mulattam. Köszönöm!
2013. aug. 22. 11:28
 22/36 anonim ***** válasza:
Reméljük valamit tanultál belőlük.
2013. aug. 22. 11:36
 23/36 A kérdező kommentje:
Persze, tanultam. De fogadjátok el, hogy vannak ilyen emberek még, mint én, aki nem érzi magát rosszul, ha nem szerzi meg rögtön az aktuális technikát. Sőt!!! Én is elfogadom, hogy vannak olyanok, akiknek a legszuperebb technika kell és meg is tudják vásárolni.
2013. aug. 22. 11:49
 24/36 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi gond,hogy nem haladsz a korral és nem vágysz a minőségre,csak te azt próbáltad megmagyarázni hogy crt a jó a hd meg felesleges. Valószinű ezért szóltak ennyien a kérdéshez.
2013. aug. 22. 11:52
 25/36 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy felesleges, csak én hiába vennék, nem tudom kihasználni. De a HD jó, csak vannak igényszintek. A tiétek magasabb. Ennyi.

A kamerám egy nyolcéves gép, kazettára rögzít és csak 720p-ben. Vállkamera és nagyon jó az objektíve!!! De ha kell, tudok szerezni full HD kamerát és azzal dolgozni, utómunkázni a nyersanyagot. Nagyon ritkán kérnek full HD vagy akár 720p-s anyagot. Általában DVD-n kérik, vagy tolom a cuccot. Pár hete volt egy munkám, amit a saját gépemmel forgattam és 480p-ben kérték a vágott file-okat. Meglepő volt a kérés, de megcsináltam és a munkadíjból tudtam volna venni egy fullHD-s tévét, de… De ezt már tudjátok. :-))

Ha érdekel:

youtube.com/pppbela

2013. aug. 22. 12:03
 26/36 A kérdező kommentje:
Most beszéljünk a 3D-ről, meg a 3D-s tévékről. Szerintem, sejtitek mi a véleményem. :-D
2013. aug. 22. 12:04
 27/36 A kérdező kommentje:

Nem fikázni akarom az LCD tévét, de itt fogalmazták meg az én ellenérzéseimet, főleg a reakcióidőt nézve.

[link]

Reakcióidő

A gyorsan változó képeknél megfigyelhető a mosódás, egy sportesemény vagy autóverseny esetében kissé zavaró lehet. Persze az új modellek, már nagyságrendekkel jobb mutatóval rendelkeznek, mégsem tartozik az LCD előnyei közé.

Én erre gondoltam, amikor "tömörített" képről írtam. Ilyet még nem láttam CRT tévén és beragadt pixeleket sem.

De mondd, ha nincs igazam!

2013. aug. 22. 16:07
 28/36 anonim ***** válasza:

Kiollóztál valamit egy cikkből ami ma már nem reális.

Nekem speciel plazma 3d tévém van. Jelenleg még a plazmák verik az lcd csak többet esznek. Az elmosódás az olcsóbb kicsi képfrissitési frekvenciával rendelkező lcd tvknél fordulhat csak elő. De a mostani modellek már 200 vagy még nagyobb frekvenciával operálnak aminél már nincs ilyen probléma.

Minden moziban 3d-ben megjelent filmet én is abban nézek otthon. Ebben mi a rossz?

2013. aug. 22. 16:15
 29/36 anonim ***** válasza:
Ha igy kardoskodsz az új és jobb technikáért minek vettél egy hasonló tudású windowsos géphez dupla áru,de semmivel sem jobb mac-et magadnak?
2013. aug. 22. 16:18
 30/36 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdés! Azért vettem, mert ezen van olyan vágó szoftver, amit szeretek. Windows-ra nincs és eléggé megszoktam. Van egy windows laptopom, nagyon keveset használom.
2013. aug. 22. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!