Hol kapok ilyen tévét?

Figyelt kérdés

Nem LED vagy Plazma tévét szeretnék, hanem CRT (képcsöves) televíziót, de 16:9-est és slim kiadásban.

Ilyesmire gondoltam: [link]

Nem a HD felbontás a lényeg, hanem az, hogy vékonyabb legyen egy normáltól, de ne "laptévé" legyen!

2013. aug. 21. 20:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Dehogy vetlek. Nekem is az egyik tvém is még crt.
2013. aug. 22. 09:15
 12/36 A kérdező kommentje:
Akkor jó! És CRT-d 16:9? :)
2013. aug. 22. 09:32
 13/36 anonim ***** válasza:
Az. 80cm thomson.
2013. aug. 22. 09:34
 14/36 A kérdező kommentje:
Ott a pont! :)
2013. aug. 22. 09:40
 15/36 A kérdező kommentje:

Ja, és képzeld! Nincs GPS-em, okostelefonom, táblagépem, iPad-em, iPod-om, Blue-Ray-em és hasonló dolgok sem. Jó így nekem? Igen, jó. Ha lenne rá pénzem, vennék? Nem vennék. iMac-em van? Igen, az van. Azon vágok filmeket? Igen, azon vágok. Azon netezek és piszkálok le filmeket a netről? Igen, azon. Az iMac-en írom ki DVD lemezre? Igen, azon írom ki. Egy 4:3-as CRT tévén nézem meg ezeket VHS/DVD kombóval? Azon! Jó ez nekem? Persze, jó, kivéve a 4:3-as képformátum. :)) Én elfogadom azt, ha más szereti a laptévéket, de akkor fogadja el, hogy nekem a CRT jön be.

Vennék én is laptévét, de elérhető áron még nincs. Pontos adatom nincs, de kb. 200-300 ezer fölött kezdődik az ilyen megjelenítő. Egy vagyont nem adnék ki egy egyszerű tévére. Persze, lehet noname laptévéket venni már akár 40ezerért is, de annak olyan rossz a minősége, mint amikor tömörítek egy file-t vágáskor, hogy lehessen küldeni.

Különben, csak egy kérdést tettem fel, megköszönöm, ha megírod, hogy hol nézzek utána, de az se baj, ha nem. Viszont, a "hülye ideológia" gyártása kissé rosszul esett, amikor ez nem ideológia és nem én gyártottam. Nem is értem, mi rosszat írtam. Vannak HD adások, HD kamerákkal gyártva. Én is dolgozom HD kamerákkal, de hidd el, hogy a régi adások, filmek nem HD minőségűek, de "HD"-ban nyomják. Vannak technológiák, amik még mindig gyerekcipőben járnak, de már jön a következő generáció, meg a következő és úgy érzem a vásárló meg van vezetve…

2013. aug. 22. 09:44
 16/36 anonim ***** válasza:
Azt pont leszarom hogy neked mid van vagy nincs. Nem érdekelnek az emberek hóbortjai ,mániájai se, hogy mire sajnálja a pénzét és mire nem,de attól még a tény tény marad. A modern lapos tvken sokkal szebb a kép mint a régi tehnológiájú crtken. Főleg most hogy most már minden digitális és sok minden hd minőségben van.
2013. aug. 22. 09:54
 17/36 anonim ***** válasza:

Amióta megvan az LCD TV-m nem kell DVD sem lemez pláne VHS lejátszó+kazetták,ezekre már évek óta nem kell költenem.

Feltalálták a HDD-t és a pendrive-ot ezek legalább nem használódnak olyan mértékben mint az elavult adathordozók (CD,DVD lemezek,kazetták).

Normális TV-t pedig kapsz 150.000ropi körül.Csak hogy párat említsek.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 22. 10:26
 18/36 anonim ***** válasza:

15#.

Nem a FULL HD TV-t vásárló van megvezetve hanem aki a TV műsorokat nézi.

Hidd el rajtam kívül is sokan vannak,akik tudják hogy miért vettek FULL HD TV-t biztos nem az RTL klub,TV2 meg hasonló sz@r TV adások miatt hanem az elérhető FULL HD filmek miatt.

Azért nem mindegy hogy a Kelly Hőseit,A Halál 50 órája,Ben-Hur stb.. filmeket FULL HD-ban (1920x1080p) meg tudja nézni az ember,vagy nézed a CRT TV-n 640x420-ban.

Engem a TV adások nem érdekelnek mivel 5 éve nem nézek TV-t a filmek és a konzol miatt van FULL HD TV-m és semmi pénzért nem kéne még egyszer képcsöves TV ahogy Trabant vagy Wartburg sem.

2013. aug. 22. 10:40
 19/36 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy figyelembe veszitek a másik ember igényeit. Talán, nem ez volt a kérdés, amire válaszolgattok, de ha nektek ez így jó, írkáljatok csak! További kellemes nyarat!
2013. aug. 22. 11:13
 20/36 anonim ***** válasza:
Csak hozzászóltak az idióta ideológiádhoz.
2013. aug. 22. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!