Melyik éri meg jobban: az ÚJ Nexus 7 vagy egy iPad mini?
Köszi az ötletet, megnézem.
Lehet, hogy nekem is várnom kéne, de nem bírom már. :D Am köszi hasznos véleményt!
#Kiss Iskolás
Ma voltam Media Marktban konkrétan az ügyben, hogy megnézzem mit is tud a Mini és mekkora az a 8 col, meg kíváncsi voltam az ASUS MeMo Pad HD7-re is, hogy mégis milyen. A Mini egészen megtetszett nekem olyan szempontból, hogy tényleg gördülékeny, és az a 8 col igen is kell. ASUS sajna nem volt, azt nem tudtam kipróbálni.
Amin meghökkentem az az volt, hogy a 7 col az valójában milyen kicsi. Ezért is kell ilyen helyekre menni mint a Media Markt, mert a YT-on keresztül nem jön át az ami ott helyben igen :) Még nem mondtam le a Nexus 7-ről, de most már tisztábban látom a dolgokat
Ha pedig szept. 10-én, a két új iPhone mellett bejelentik az új Minit akkor lehet, hogy várok.
Vajon véletlen hogy minden apple mellett kardoskodó idióta 25-30%on van?:D
Vegyétek már észre magatokat könyörgöm olyan baromságokat leírtok sírnom kell ha olvasom
ma 19:56
Jah, annyira sz@r, hogy szqrrá veri a 4magos droidos fosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!