Melyik éri meg jobban: az ÚJ Nexus 7 vagy egy iPad mini?
Előző,droid oldalon sem kéne átesni a ló túloldalára...:)
Az IOS egy más világ,egyáltalán nem kevés az 512mb ram,a rendszer sokkal jobban optimalizált,gyönyörűen akadás nélkül visz mindent,a legdurvább játékokat is
És nem 90k-ba kerül,"csak" 72000
Az hogy sokkal szabadabb droidon a rendszer pedig egyeseknek előny,de hátrányai is vannak,pl rohamosan kezdenek terjedni a vírusok mint pc-n
Ios-en engem pedig a zártságot tekintve egyedül az zavar,hogy nem férek hozzá a gép fájlrendszeréhez,egyébként torrenttől kezdve mindent meglehet rajta oldani amit droidon is
Ez pedig hülyeség hogy droidra több az app,sokkal több az ipadre optimalizált minőségi app,mint a google playen a tabra optimalizáltak
Különösen játékoknál szembetűnő a különbség
ma 19:17
Azért, mert a fosdroidnak nem elég az 512, attól még az nem kevés.
Inkább az a gáz, hogy 80e-ért droidból nem lehet normális tabot venni.
De ha meg már az Air-t meg a mini retinát nézzük, akkor magasan verik a droidos tabokat ár/érték arányban.
És az appokat meg inkább hagyjuk is. droidon ritka fosok az appok a tabokon. Egyik ismerősöm most kapott egy droidos tabot és arra kellett neki feltenni programokat, hát kb hányinger a minőségük az iOS appok után.
Viszont az Apple termékek eszméletlenül túl vannak árazva és oké tévedtem nem 90 000 csak 80 000 [link]
Ezzel ellenben a baromi erős nexus 7 négy maggal 1,2 GhZ procival és 1 Gb rammal már 50 000 (igaz refurbished)
A legtöbb apple termék valóban túl van árazva,de ez a kijelentés az ipadeknél pont nem állja meg a helyét
Ipad 4(112000),ipad air (130000),a hasonló tudású droidos tabok 140000nél kezdődnek,samu galaxy tab 10.1(145000),sony tablet z(138000) erről ennyit
Ezt a hardver alapon történő felszínes összehasonlítást meg felejtsétek már el,hiába van benne 4 meg 8 magos xy izomproci meg egy gb ram ha így is alig hozza azt a szintet mint akár az ipad mini
ma 21:14
És mi a francnak az a "bivaly" cucc, hogyha a droid rosszul van optimalizálva és csak azért kell neki a hw, mert 512 vagy 1024 megával durván lagol???
Egy Air szintű tablet jóval többe kerül droidosból. Ennyit a túlárazásról. Pont a iPadek amik sokkal jobbak ár/érték arányban mint a droidos tabletek.
ma 22:11
De te csak gerjedjél a hw konfigurációra én meg röhögök azon, hogy a jóval erősebb hardveren nem képes a droid normálisan futni.
Kösz szépen, de én inkább a megbízhatóságot választom meg a kitűnő app kínálatot, minthogy nézzem a felnagyított gagyi appokat, meg azon szívjam fel magam, hogy miért szarakodik már megint a droid valamin amin az iOS nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!