Melyik éri meg jobban: az ÚJ Nexus 7 vagy egy iPad mini?
Nézd meg a képen ? Hol van ott hátoldali kamera öcsém ? :)))))))
Nexus 7 értelemszerűen. Villámgyors, sosem akad meg, sosem fagy le, nagyon szép, letisztult, gördülékeny a stock android. És ráadásul, ha jól tudom 2 évi támogatás is jár Nexus mellé (vagy több). Szóval még Android 4.3 van, de 6.0-ig (talán 7-ig, vagy tovább) tuti jó vagy vele! :) És ráadásul hardverben is sokkal jobb, kijelzőben is... minden Nexus mellett szól.
A vírusozás meg egy nagy baromság. Lehet kommenteket olvasni, ott leírják, hogy megéri-e letölteni vagy sem... Érdekes, lassan 2 éve van droidos telefonom, de sosem kaptam még vírust.
Ellenben azt hallottam, hogy a legkönnyebben feltörhető rendszer android-ios-wp közül...az iOS... myth busted. De legalább tudsz rajta zongorázni, ha már másra nem jó egy ipad 200-300ezerért (androidra ingyen letölthetsz sokkal királyabb zongora alkalmazást.. megint nexus +1 pont)! :D
Egy dolog szól Apple termékek mellett... ha játszani szeretnél, nos, Apple cuccokra vannak a legjobban optimalizálva a játékok, azon sosem fog akadni, míg az androidot lesz**rják a gyártók. Illetve ez sem igaz, hanem konkrétan az Apple megveszi a játékokat, ezért is késik holnapig az Asphalt8, mert az Apple-lel egyezkednek... Apple-ön ezért kerül minden pénzbe, androidon meg szinte a programok 90%-a, +játék ingyenes... :D Döntsd el, melyik a jobb.
"Amerikai procival meg minden Lényegtelen melyiket veszed! :)"
Háháháh, made my day!
Az iPad mini nagyon elavult az új Nexus 7 mellett és még drágább is. Csudijó vétel! :)
Bazzeg 35ös [link]
Te nagyon fail vagy xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!