Melyik éri meg jobban: az ÚJ Nexus 7 vagy egy iPad mini?
50-es te pont ilyen kisiskolás vagy, akinek a szülei vettek sokszázezerért iphone-t és társait...
Az meg, hogy neked nincsenek barátaid, se barátnőd, akinek tudnál képet küldeni bluetooth-on, az egy dolog... Mi pl. buli után sokszor küldözgetjük egymásnak a képeket, amiket csináltunk, mondjuk 1-2 sör + hambi mellett. Számodra ez ismeretlen, mert te a fészbúk mellett élsz.
A múltkor barátnőmnek küldtem át pl. képet, amit kettőnkről csináltam. Így volt a leggyorsabb, mint feldugni gépre, felmásolni gépre, lehúzni gépről, majd feltenni az ő telóját, behúzni rá a képet, levenni az ő telóját (bár így is gyorsabb lett volna, mint itunes-szal:DDD). Ez egy jó pár perces művelet lett volna, bluetooth-on viszont megkapta pár másodperc alatt. ;))
Az a kijelentésed meg, hogy "csövesnek nincs net" szánalmas. Nem mindenkinek olyan gazdagok a szülei (vagy nem keres annyit), hogy iphone-ot, meg ipadot és a többi sz*rt meg bírják venni mozaik xxxxxl csomaggal 2 évre (több százezer forint), havi 50ezerért és egész nap menjen a youtube meg töltögetés. Majd ha fogsz dolgozni, akkor megtudod...
És az okoskodó Apple fannak:
Ez az új Nexus 7, ezzel hasonlítgass, ne a régivel!!!
Amúgy az új Nexus 7 itthon 76.000 forinttól indul, Amerikában meg 51.000 forintért l lehet hozni, ez azért kicsit sok különbség sajnos...
Annyira látszik hogy habzik az Android fanok szája :)) Édeseim ti nagyon félre vagytok informálódva! iPhone-on a van Bluetooth, csak egy másik Apple termékkel lehet használni, többi ratyi telefonnal viszont nem!:)
Az Apple biztos nem fog lealacsonyodni a nyomi droid használók szintjére;)
Az meg hogy az előző előtti előtti hozzászóló mit mondott, .. Te honnan tudod hogy nem saját pénzből vette?? Honnan tudod hogy a szülei vették neki? Elfogult majmok vagytok, a majmos kis droid világotokban!:) De ez nyilván nem baj, csak nem kéne senkinek sem leszólni az Apple-t! Majd akkor szóld le, ha majd olyan szinten leszel, mint aki azokat a termékeket (Apple) 'szerkesztette' meg számítógépen!
Amit küldtél link alapján:
Lássuk csak! iPad 4-ben:
-jobb processzor (iPad: 1.5gHz, Nexus: 1.2gHz)
-nagyobb a kijelző (iPad: 9.7", Nexus: 7")
-jobb/nagyobb kijelző felbontás (iPad: 2048 x 1536, Nexus: 1200 x 1920 pixel)
-jobb kamera
-szebb dizájn
-biztonságosabb O.p.
-3 év garancia iPad 4-re!
Röviden és tömören ennyit tudtam írni, a viszont nemlátásra!
ma 13:41
Miért kéne iTunes egy képmegosztáshoz te szerencsétlen?? Látszik, hogy mennyire hülye vagy az iOS-hez. Gratulálok.
Az összes telefonomat a saját keresetemből vettem. Főleg, hogy a szüleim már rég elhunytak sajnos egy balesetben. Gyökér!
Hát srácok, most néztem fel és látom, hogy rengeteg a hozzászólás. Mondom magamba "mi lehet itt", ennyi segítőkész ember volna?
És hát azt látom, hogy egy-két ember összeszólalkozott és egymást győzködik, hogy iOS vagy Android pedig én csak annyit kérdeztem, hogy az új Nexus 7 vagy az iPad mini.
Persze azért voltak olyan kommentek is amiket érdemes volt elolvasni, köszönöm nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!