Az emberek többsége miért utálja az LG márkát?
nem tudom, én egyikért se vagyok oda annyira, nem találom megbízhatónak, nincs benne semmi plusz amiért azt választanám mondjuk a sonyval szemben
arról tudom hogy tényleg nagyon jó, eddig is az volt és tökéletes volt, így nem is nagyon akarok mást
Nekünk 30 éve a legtöbb háztartási gép + elektronikai cucc Samsung (van némi tapasztalat a márkáról).
Pl.egyszer vettünk LG mikrót 2 év és meghalt a Samsung 5 éve működik,ez csak egy szempont (pl.a Samsung hűtőgép 12 évig működött).
Az hogy Samsung termékek fele rossz nagy hülyeség.
A másik pedig nézd meg a Samsung támogatottságát,ingyenes support telefonszám,és minden esetben házhoz jönnek ha hibás a termék legyen szó TV-ről vagy akár mobiltelefonról,magyarán ilyen háttérrel lealáz bármilyen márkát(és vannak olyan termékeik amire 36hónap a garancia).
A másik tényező Samsung alapítva 1938-ban az LG 1958-ban 20év tapasztalat és fejlesztés az ami miatt jobb a Samsung.
A Sony-ról meg annyit hogy már nem olyan mint régen és ez a fiaskó sem tett jót a cég hírnevének.(pedig 25-30 éve tényleg az egyik legjobb volt amíg eredeti japán cuccokból volt összerakva)
Azért szokták utálni az LG-t és a Samsungot, mert tényleg vannak olyan termékeik, amik nem frankók. Pl. egy 200ezer Forintos LG, vagy akár Samsung TV nem rossz, de ha valaki vesz valami 70ezer Forintos TV-t, és hamarosan tönkre megy, akkor kiabálja bele a világba, hogy az LG vagy a Samsung ilyen, meg olyan sz@r. De ezt a storyt ragozhatjuk még marhasok gyártó irányában is.
Az LG-t én a neve miatt nem szeretem amúgy. Egyszerűen hülye neve van, és kész, mint a Panasonic :)
Ettől függetlenül úgy alakult az életem, hogy mikor a lakást sikerült megvenni, rohadt meleg volt, klímát akartam azonnal. Azonnali szereléssel cask egy LG-t tudtak számomra beszerelni, még más nevű klímára várnom kellett volna 2 hetet. Örültem, hogy valaki másnap a szezonban beszereli, és így sakk-matt alapján egy közel 200ezer Forintos LG klíma került felszerelésre, beüzemelésre. Elégedett vagyok vele, kb 5 éve megy gond nélkül.
Nekem nincs gondom az LG-vel, ha monitor, TV, lejátszóra gondolok, bár a telefonoktól nem vagyok elragadtatva. Ami a Samsungot illeti... Le se írom, mert több csillagozás lenne a kommentemben mint az égen. Egyszerűen rossz. Koppincsolnak mindent és jópofizva eladják. A telefonjaik rondák, nem üzembiztosak, és kényelmetlenek, nem is értem, mikor jönnek a kérdések, hogy mit vegyek, Samsung vagy (pl.:) Sony?
gondolkodás nélkül rávágom, hogy Sony...
Szóval, igenis az LG jó, a TV-k monitorok közt az egyik legjobb, nekem is 10 éve van meg az LG monitorom, még semmi gond nem volt vele. A Samsung meg olyan mint a kínai termékek, hasonlít a többire, de messze nincs olyan, mint amiről mintázták ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!