Melyik notebook-ot valasztanatok ezek kozul?
Figyelt kérdés
Sony vaio fit ( SVF15A1M2E ) vagy Lenovo Thinkpad Twist?
Nalam a Sony mellett szol:
- Minosegi osszeszereles
- Bizom a markaban
-Nagyon szep
- Optikai meghajto
Ami a Lenovo elonye:
-Eros hardver
-Tabletté alakithato
Ti hogyan dontenetek?
2013. júl. 29. 10:07
1/12 anonim válasza:
Lenovo. Mert most is olyanom van, és nem csalódtam benne. A sony nál sok pénz megy el a névre is. Optikai meghajtó nincs. És? 9000 ft ért vettem én is egy samu külső írót.
2/12 anonim válasza:
Ja és az összeszereléssel, a minőséggel sincs semmi baj.
3/12 A kérdező kommentje:
Konkretan thinkpad twist-ed van?
2013. júl. 29. 10:17
4/12 anonim válasza:
Ezek a tipikus villogni való lapik.
5/12 anonim válasza:
Nem. Thinkpad edge sorozatból van.
6/12 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem, hatha megtudod mondani, mennyire jol vannak megcsinalva a zsanerok, lotyog-e a kijelzo.
De ez is biztato, hogy jo tapasztalatod van a lenovoval.
2013. júl. 29. 10:32
7/12 anonim válasza:
Az enyém lassan másfél éves. Masszív a zsanér, az akksi még 5 óráig bírja. Ugye ez is optikai meghajtó nélküli. Am e125 ös. E350amd proci, 8gb ram, ati6310 vga, 320gb vinyó. A farcry2 ultra magas beállításon fut hd ban. A crysis 1 is magasban. Szal van benne erő is ahhoz képest h csak egy könnyen hordozható 12" os gép. Merem ajánlani, nem volt vele gondom soha. S nem kell felárat fozetni a névért. Jó cuccok. IBM utód...
8/12 anonim válasza:
Am ha így többet mond a proci egy dual core 1.6 os csak. :)
9/12 anonim válasza:
E350 nem futtatja ezeket a játékokat lefogadható beállítással !máshol kamuzzál !Annak a notinak amúgy a minősége sem jó, milyen összehasonlítási alapod van ?
Az Amd E350 alacsony fogyasztásu apu, nem számít gyorsan, sőt a lassabbak közé sorolható.
Mennyi pénzt szánsz a notira és mire szeretnéd használni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!