Ezek közül melyik gépet választanátok egyetemre?
Ősszel megyek egyetemre (vegyészmérnöki), és laptopot kell vennem, ez lesz életem első laptopja. Fontos nekem a Wi-Fi kártya, az USB 3 (pendrive és hordozható winchester miatt), CD/DVD-író, előre telepített Windows. 6 gépet néztem ki, ti melyiket vennétek meg a helyemben? Ha van olyan MÁRKA, amit nem, légyszi azt is írjátok meg! Köszi! :)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Esetleg ez: [link]
VGA inkább irodai munkára, filmezésre való, de leírtak alapján nem is kell másra.
Viszont minden laptopra rá kell keresni neten! Én is vettem egyet egyetemre, specifikációk alapján jó volt, külsőre is, aztán kiderült, hogy a billentyűzet silány, illetve gyári hibás a széria, pedig nem volt gagyi, 230 ezerbe fájt. Esetleg az is jó megoldás, hogy elmész egy media markt-ba, kinézed hogy kb. melyik tetszik és utána megkeresed neten, mert máshol biztos olcsóbb.
A 6 közül emellett döntöttem: [link]
8 giga RAM, 2,4 GHz-s Pentium proci, USB 3, numerikus billentyűzet. Szerintetek jó választás?
A másik "versenyző" még: [link]
Csak dolgozatokat írnék rajta, meg HD filmeket néznék (MKV).
Szerintetek a kettő közül melyik? Acer vagy Lenovo?
Pcx.hu , illetve ipon.hu . Ha sima hardvereket nézünk, akkor ennek a kettőnek szokott a legjobb ára lenni. Most iponon nézem, laptopok korrekt árban vannak. A 8 giga ramosnál a proci rosszabb, mint egy i3-as és 8 giga ram irodai felhasználásra szerintem felesleges. Másodiknál meg van jobb árban jobb iponon, ráadásul a 2. 10 ezerrel olcsóbb is ott.
Pl: [link]
Proci 3. generációs, VGA jobb, mint a 710m, háttértár is nagyobb és 3k-val olcsóbb, mint notebookstore-on amit kinéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!