Melyik laptopot választanátok? (részletek lentebb)
Figyelt kérdés
vagy
vagy
Ha hasonlót tudtok olcsóbban, vagy ebben az árban jobbat, azt is szívesen meghallgatom.
igazából nem kell sokat tudniuk, mert nem nagyon lesz másra használva, mint: word,excel,netezés(youtube, filmnézés,e-mail stb.)
2013. máj. 16. 13:34
1/6 anonim válasza:
A PD kiesik, semmiképpen nem ajánlom.
A nyers számok alapján az ASUS erősebb, de a DELL korszerűbb. Én az ASUS-t választanám.
2/6 anonim válasza:
Ha játszani akarsz akkor mindenképpen a Packard Bell TE11HC-B9604G50MNKS_LIN-t vedd!! a legerősebb a három közül!
3/6 anonim válasza:
bell, nem.
Dell jó, de nem az inspiron.
Ha nem akarod, hogy melegedős legyen, ne inspiront vegyél.
Ezek közül az asus-t venném, de csak szigorúan ezek közül! egyébként dell párti vagyok.
4/6 anonim válasza:
#2 választás kiegészíteném: "ha játszani akarsz" és nem zavar, hogy fél - 1 év után csak a baj van a géppel (lekopik, letörik, nyöszörög, nem működik)
5/6 B.Toma válasza:
Én a Dell-t választanám (3 év garancia), bár az Asus néz ki legjobban, de gyakorlatilag mindegy. Ebben a kategóriában nagyjából ugyanazt kapod. Mindhárom márka egyformán megbízható, és ahhoz amit írtál bőven elég hardveresen mindegyik.
6/6 B.Toma válasza:
Ezeknél, hasonló árban, létezik egy szerintem jobb alternatíva is, a Fujitsu Lifebook A512-es, ami egy remek gép! Erősebb harvere-rel a fentieknél, jobb, 6 cellás akkumulátorral, nagy fényererejű MATT kijelzővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!