Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ment a laptop eppen, amikor...

Ment a laptop eppen, amikor anyukam egy picit ralepett a jobb also sarkara, azota meghalt, ez osszefugg?

Figyelt kérdés
miutan ralepett, probaltam kattintani, de nem ment. utana kiadott kek alapon egy monitornyi szoveget, hogy valami hiba. ami ha meg nem fordult elo, akkor inditsam ujra, ha de, akkor csinaljam ezt meg azt, nyomjak f8at.. hiaba csinaltam barmit, nem reagalt. probaltam kikapcsolni, semmi. f8, semmit. aztan kikapcsolt. amikor bekapcsoltam ujra, akkor kiirta, hogy disk error meg irjak be valami kulcsot.. de barmit nyomok, semmire nem reagal.. mi lehet a baj? nagyon fontos lenne. :(

2013. júl. 17. 12:33
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

tegnap este már kerestem vaterán is és jófogáson is. már készülök rá.. :D.

szerintem ilyen olvasót nem fogok találni a környezetemben, és hogy őszinte legyek, asztali gépbe se raknám be szívesen.. más módszer nincs arra, hogy megtudjam, működőképes-e?

2013. júl. 18. 14:03
 32/39 anonim ***** válasza:
Etöl semmi baja nem lene mások mód beviszed szervizbe ès ott letesztelik.
2013. júl. 18. 14:48
 33/39 A kérdező kommentje:
inkább az itthoni módszert választanám.. :)
2013. júl. 18. 15:17
 34/39 anonim ***** válasza:
maradt mèg egy mód hogy leteszteld a gèped hogy a hdd a rossz, ha van otthol egy telepitõ lemezed akkor vedd ki a hdd -t ès bootolj a telepitövel ès ha eljut a telepitès vègèig akkor ki irjamajd hogy nincs hdd ezzel annyit tudsz meg a gèpedröl hogy a hdd a döglött ès minden más müködik.
2013. júl. 18. 20:11
 35/39 A kérdező kommentje:

mi az, hogy bootolni?

es miert vegyem ki a merevlemezt? nem inkabb benne kellene hagynom, pont azert, hogy tudjam, jo-e?

2013. júl. 19. 12:19
 36/39 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem megy, tudom ajánlani neked a szervízt, mert így soha nem fog kiderülni, mi a baja.
2013. júl. 19. 13:31
 37/39 A kérdező kommentje:

jogos. :)

de akkor se ertem.. ha nincs benne a laptopban, amikor ujra akarom telepiteni, akkor abbol hogy kovetkezik, hogy rajovok, mukodik-e..?!

2013. júl. 19. 18:55
 38/39 anonim ***** válasza:
Ügy következtetsz rá hogy a lemez kiépíti a rendszert és a végén kifogja írni hogy nincs hdd de ha benne hagyod és hibásnak véled akkor jó esélyed van rá hogy pl újra meg újra fog indulni vagy hirtelen lekapcsol ezért írtam hogy szed ki !És ha simán lemegy akkor legalább tudod hogy a hdd a f@s de utána ha annyira van kedved hozzá megapprobálod rátenni a rendszert itt a kérdésed az volt hogy miből tudod hogy a hdd a rossz én ezzel csak egy módszert akartam mutatni ami nem kerül pénzbe.
2013. júl. 21. 22:01
 39/39 A kérdező kommentje:

koszonom! :)

mar ez a resze megoldodott, masik hdd van benne. az elozorol minden adat torlodott..

2013. júl. 22. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!