Ment a laptop eppen, amikor anyukam egy picit ralepett a jobb also sarkara, azota meghalt, ez osszefugg?
Figyelt kérdés
miutan ralepett, probaltam kattintani, de nem ment. utana kiadott kek alapon egy monitornyi szoveget, hogy valami hiba. ami ha meg nem fordult elo, akkor inditsam ujra, ha de, akkor csinaljam ezt meg azt, nyomjak f8at.. hiaba csinaltam barmit, nem reagalt. probaltam kikapcsolni, semmi. f8, semmit. aztan kikapcsolt. amikor bekapcsoltam ujra, akkor kiirta, hogy disk error meg irjak be valami kulcsot.. de barmit nyomok, semmire nem reagal.. mi lehet a baj? nagyon fontos lenne. :(2013. júl. 17. 12:33
21/39 A kérdező kommentje:
az hol van? mert nem lép tovább arról a szövegről..
2013. júl. 17. 19:17
22/39 anonim válasza:
Valamelyik "F" gombbal lehet a biosba/setupba belépni, általában az F2 szokott lenni, de az indítóképernyőn ki szokta írni, hogy melyik az. Bekapcsoláskor azt kell nyomkodni amíg be nem lép a setup-ba.
23/39 anonim válasza:
Egyszerü ès gyors hdd csere ès ujratelepitès akár egy kölcsön hdd-vel is mehet ès ha úgy megy akkor hdd halott.
24/39 A kérdező kommentje:
és ott mit fogok találni? miből tudom, hogy jó vagy sem?
utolsó. nem értelek. :)
2013. júl. 17. 20:18
25/39 anonim válasza:
Ha látja a gép a vinyót, akkor ott kiírja a típusát és a méretét.
26/39 A kérdező kommentje:
boot device menu-re menjek?
2013. júl. 17. 20:50
27/39 A kérdező kommentje:
vagy rom based setup a másik. azt kihagytam.
2013. júl. 17. 21:17
28/39 anonim válasza:
Üdv 20:03-mas vagyok nekem a gépem rúgtak bele de nem erősen és meglepetésemre a hdd megdöglőd a 100%hdd-böl egy koccanás után 7%-kos lett hát ezért írtam a hdd cserét és újra telepítést a kék szöveg szektor hibára utal és ha helyre is áll még fogsz találkozni vele és a semmiből fog felbukkanni hogy a program így hibát talált olvashatatlan fájlt stb de ha beviszed szervizbe ot is megmondják vagy nem ép a lenyúlás véget nekem szerencsém volt egy boltba járok és mivel sokat vásárlok ott így ingyen ránéztek és meg oldódót 1hdd cserével .
29/39 A kérdező kommentje:
hihetetlen, hogy ennyitol tonkremennek..
neked akkor szerencsed volt. szerintem em viszont olcsobban jovok ki, ha neten nezek hozza egy uj vinyot. :)
nem tudod, amit utoljara irtam kettot.. melyikre kell mennem, hogy kiadja azokat, ahonnan megtudom, felismeri-e a vinyot?
2013. júl. 18. 01:36
30/39 anonim válasza:
Üdv valószínű hogy vaterán vagy ilyesmin jobban jársz erre a hdd nézésre inkább azt ajánlom hogy szed ki a gépből tedd bele egy usb külső hdd olvasóba és úgy nézzétek meg akár hd sentinelel valamelyik havernál mert ha látja is a gép attól még sz@r lehet sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!